Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Uçan gelmek istiyor kuluple anlaştı ancak Hasan Çavusoglu bonservıs ıstıyor...

yazmışlar twitterda bonservis verecek paramız varmı peki
Sezon sonu sozlesmesi biten adama para vermek mallik olur. Devre arasi gelip bizi sampiyon yapacak sanki.

Emre Kılınç ayarında bir kontrat yapılabilir kabul ediyorsa etmiyorsa ve ortada dönen rakamlar doğruysa istediği yere gitsin. Fransa milli maçındaki formunda değil artık farkına varması lazım. Sakatlık sonrası hiç beğenmedim izlediğim maçlarda çok geç dönmüştü zaten sakatlıktan
Bjk de yedi ama bunu biraz. Ljajic'i yedikleri gibi.

İstediklerini yapmayınca kolay siliyorlar oyuncuları.

12+8+8e okeyim de sanmıyorum kabul edeceğini. Terim bu konularda nüfuzunu hiç kullanmıyor, anlamıyorum.

Sanmam. 15 falan istemiş zaten geçen sene istediği para da buydu daha doğrusu 1.5 m euroydu. Şu an 300 bin euro alıyor.

Dursun 150 bin euro vermemek için almamıştı şu adamı ya rezalet.
Dursun'un çok rezaleti var ya Dembele'yi almamıştı imza parası vermem diye yine Cyprien'i almamıştı tanınmıyor diye ve o zaman Donk övülüyordu ona 4 milyon bonservis vermişti Dursun döneminde büyük rezillikler vardı ya Kevin Grosskeurtz skandalı falan bunlar çok çabuk unutulmuş ama twitterda çünkü hala Dursun daha iyiydi bu yönetimden falan diyenler var.

Onyekuru ve Trezeguet ikiside fırsat transferi şuan yaşları da çok ideal. 5 sene kafan rahat olur sol tarafta.

Hangisi gelirse hayır demem. Hoca belli ki ikisinden birini getirtcek.

Öncelik onyekuru demiştir ama.

İkisinide severim ama ben Trezeguet ciyim.

Hep kontra, hem kapalı savunma açma, hem teknik, hem pas oyunu. Baktın sıkıştın kendini sağ tarafada atar. ne ararsan var arkadaş

Bjk de yedi ama bunu biraz. Ljajic'i yedikleri gibi.

İstediklerini yapmayınca kolay siliyorlar oyuncuları.

12+8+8e okeyim de sanmıyorum kabul edeceğini. Terim bu konularda nüfuzunu hiç kullanmıyor, anlamıyorum.

Zamanında bjk fener yerlileri toplarken de durum böyleydi tuhaf cidden. Gökhan Töre Olcay falan

Dursun'un çok rezaleti var ya Dembele'yi almamıştı imza parası vermem diye yine Cyprien'i almamıştı tanınmıyor diye ve o zaman Donk övülüyordu ona 4 milyon bonservis vermişti Dursun döneminde büyük rezillikler vardı ya Kevin Grosskeurtz skandalı falan bunlar çok çabuk unutulmuş ama twitterda çünkü hala Dursun daha iyiydi bu yönetimden falan diyenler var.
Evet.

Delaney - 2 m euro
Dembele beleş
Cyprien - 5 milyon euro
Ferland Mendy - 4 milyon euro

Görüşüp almadığımız adamlar.

Onyekuru ve Trezeguet ikiside fırsat transferi şuan yaşları da çok ideal. 5 sene kafan rahat olur sol tarafta.

Hangisi gelirse hayır demem. Hoca belli ki ikisinden birini getirtcek.

Öncelik onyekuru demiştir ama.

İkisinide severim ama ben Trezeguet ciyim.

Hep kontra, hem kapalı savunma açma, hem teknik, hem pas oyunu. Baktın sıkıştın kendini sağ tarafada atar. ne ararsan var arkadaş

11 oyuncusunu nasıl alacan ya ver ozmn 20 milyon pountu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt