Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry'i Onye'ye tercih ederim. Hem şu an fit hem de adam eksiltebiiyor

Akbaba'yı da bize gelmeden önce 1-2 sene falan yazmıştım. Doğru adamdı ama 4 verilmezdi. İşte Başak ve Fener istedi diye gaza geldiler.

Hatta ben o dönem 4-5 milyon TL maaş verilmeli yazmıştım, kur 5 falandı, herkes üstüme çullanmıştı bu kadar az olur mu falan diye.

Ahmaklık başka bir şey değil. Bir de onu aldık diye santrafora ödeyecek paramız kalmadı Feg de gitmeyince. Sezona santraforsuz girdik 1 ay sonra da Emre sakatlandı zaten.
Emreyi bende begenmistim. Hatta bizdede iyi oynuyordu taki ayagi kirilana kadar sonra tarak kemigi kirildi. Fiziken dustu tabi.

Emreyi bende begenmistim. Hatta bizdede iyi oynuyordu taki ayagi kirilana kadar sonra tarak kemigi kirildi. Fiziken dustu tabi.
İşte en çok isteyenlerden biri olarak o dönem hem verilen bonservisin hem de maaşın fazla olduğunu yazmıştım. Doğru şartlar oluşmadıysa kimseyi almak zorunda değiliz dünyada oyuncu mu kalmadı.

İşte en çok isteyenlerden biri olarak o dönem hem verilen bonservisin hem de maaşın fazla olduğunu yazmıştım. Doğru şartlar oluşmadıysa kimseyi almak zorunda değiliz dünyada oyuncu mu kalmadı.
Bu yabanci kurali yuzunden mala bagladilar dicemde sadece o degil isin icinde komisyon dönuyor. Her turku pislik oluyor

Muriç'e o dönem çöp diyenler onu izlemeyenlerdi.

İkinci yarının açık ara en formda ve baskın santraforuydu.

Ama bize vermediler adamı, orada bir suçumuz yok.

Ha Lazio ve 17.5 olayı ya büyük mallık ya da unicredit üzerinden şike.

Murici istedim bende ama 1. forvet olarak degil. Adam twiterde bize gitmek istedigini ima etti. Sonra nolduysa keriz fenere gitti. Seytan ise karisti demekki

Işin komik tarafı Trezeguet için çöp diyenler, yine Muriqi için çöp yazıp durdular. Ve muhtemelen bir sonra ki oyuncu için, ve ya şu sıralarda bir başka oyuncu için yine aynısını yazacaklar.

Trezeguet'i de, Muriç'i de çok istemiştim. Yazık oldu.
Trezeguet neyse de Muriç çöpün önde gideni.

Trezeguet i 10m a alıp en az 2m maaş bağlayıp kime satacaksın?
Muric hala çöp hala çöp. Lazio döve döve gönderecek yakında
Maaşı 2 milyon vermek saçma zaten 1.2 ye falan oynamayacak bir adam değildi ama onu almayıp Babele 3 yıl paşalar gibi 10 milyonluk sözleşme yaptık muriqi almayıp falcaoya 5 milyondan 3 yıllık emekli ikramiyesi bağladık

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

her şeyi de genellemiyin lan kendinizi öne çıkarmak için.

her insanın isteyeni istemeyenii oluyor.

muriç özelinde ise şahsımca takımda santrfor yokken 1. st olarak düşünülmemesi gerektigi idi ki yönetimde bu yaklaşımda haraket etti zaten

@gsarayruhu1905: Onyekuru'nun arkadaşıyla tekrar konuştum. Kendisi Onyekuru ile beraber şu an Nijerya'da. Onyekuru çok büyük bir ihtimalle yeniden Galatasaray forması giyecek dedi. Ama Galatasaray, Monaco ile henüz anlaşamamış. Onyekuru da anlaşmalarını bekliyor ve ülkesinde haber bekliyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz kac yildir herhangi bir pazara giremedik. Ne guney amerika, ne fransa ikinci ligi, iskandinav ulkelerini sadece takip ediyoruz devami gelmiyor. Menajerlerin kucagina oturmayi seviyor bizimkiler.
Wonderkid diyarından Linnes aldık işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt