- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Banane oğlum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen baktın değil mi profilineŞöyle kaynaksız haber yapan sayfalara ayar oluyorum.
Nerede açıkladı onu da söylese keşke.
10 layk olmasa da paslayacaksın zaten. Niye o zahmete giresin.12 yıl önce çekilmiş forum dinozorlarının videosunu buldum. 10 layka paslarım.
Bir halı saha maçından sonra çekilen video var
Hocam ben de Belhandacıyım. Sana çok laf ettik ama doğru yolu bulduk.Yaklaşık 2 yıldır aynı soruları alıyorum.. değiştirmeme ramak kaldı
Sözlük hesabım yok hocam takip etmiyorum. Zaten futboldan 3-5 anlayan birisi bunu düşünebilmeli.![]()
henry onyekuru
"kerem de onyekuru kadar oynar" diyerek kendisini istemeyenlerin yaklaşımını rasyonel bulmuyorum. kendisi `kerem aktürkoğlu`'ndan 1 değil belki 10 gömlek üstün oyuncudur. biraz gerçekçi olalım lütfen....rerererarara.net
Şayet sen değilsen sozlukten araklanmis bir yoruma benziyor
@Melih Sönmez e niye küstün?Banane lan
Sinirlenme yigidim. Transfer haberi verBanane lan
Baktım twitterı da taradım , başka benzer birşey yazan var mı diye.Hemen baktın değil mi profiline![]()
Hoş geldin aramıza hocam..Hocam ben de Belhandacıyım. Sana çok laf ettik ama doğru yolu bulduk.
Tuvallette canli yayindaŞöyle kaynaksız haber yapan sayfalara ayar oluyorum.
Nerede açıkladı onu da söylese keşke.
Kaç tane Can var ya?
Yaklaşık 2 yıldır aynı soruları alıyorum.. değiştirmeme ramak kaldı
O videodakiler kim? 1-2'sini gözüm ısırıyor gibiKafalar jupiter
Hocam normalde ismim Murat ancak buraya ilk kayıt olurken dedim ikinci ismimle kayıt olayım demez olaydım lanet olsun o güne..
Transfer zamanı Sherlock'a dönüşüyoruzBaktım twitterı da taradım , başka benzer birşey yazan var mı diye.
O da yok![]()
Hani sakasina belhandaciydin oyle demistin. Yanlis mi hatirliyorum renkdasBizim yapacağımız en iyi transfer Belhanda ile sözleşme yenilemektir.. Bakın dalga geçmek için vs. demiyorum gerçekten bizim bu adama ihtiyacımız var. Çöpbaba gibilerine o kadar para vereceğimize bu adama vermek lazım