Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son dakikada attığı gol hariç maçı katletmiş resmen. O maçı kazanamasaydık büyük eleştiri alırdı. Sonraki maçlarda da aşırı kötüydü özellikle bjk maçında falan. İlk geldiği zamanki oynadığı futbol ile geçen sene arasında çok fark vardı.

Son dakikada attığı gol hariç maçı katletmiş resmen. O maçı kazanamasaydık büyük eleştiri alırdı. Sonraki maçlarda da aşırı kötüydü özellikle bjk maçında falan. İlk geldiği zamanki oynadığı futbol ile geçen sene çok fark vardı.
Penaltiyida cikarmisti

Son dakikada attığı gol hariç maçı katletmiş resmen. O maçı kazanamasaydık büyük eleştiri alırdı. Sonraki maçlarda da aşırı kötüydü özellikle bjk maçında falan. İlk geldiği zamanki oynadığı futbol ile geçen sene arasında çok fark vardı.
1-1 ken penaltıyı yoktan var etti.Kadıköy’de ne zaman çatır çatır gol attık biz.Bu yüzden o maçta kaçırması normal.

1-1 ken penaltıyı yoktan var etti.Kadıköy’de ne zaman çatır çatır gol attık biz.Bu yüzden o maçta kaçırması normal.
En az 4 net pozisyon harcamış. Derbilerde özellikle kadıköyde bu kadar net pozisyon bulamazsın. O gün fener cidden kötüydü, kadro olarak da. Jailson o aralar her hafta goller yediriyordu zaten.

İyi geceler gençler.

Forumda her konuya giriyorum da buraya girmek hiç gelmiyor içimden kaç zamandır. Doğru dürüst transfer beklentisinin kırıntısı bile yok içimde vasıfsız başkan ve sahtekâr Apo sayesinde.

Nerede o eski transfer nöbetleri, saatlerce geriden gelip bütün sayfaları okurduk.

sent via GSC

NINTCHDBPICT000518550920.jpg

Formsuz olabilir ama kuru yu harbi takima bonservisiyle kazandirabilirsek sonuna kadar arkasindayim bu transferin. Illaki form tutar ve sorunlu bi kisiligi yok

Kuruyu istemeyen mi var yoksa ?
Benimki istememek değil ama bıktım kanka ya hep aynı isimlerin etrafında dönüp duruyoruz.

Kanat mı lazım? -> Onyekuru, Garry. Orta saha mı lazım? -> Seri. Zora mı düştün transfer yapmayı mı beceremedin? -> William D'Avila

sent via GSC

Benimki istememek değil ama bıktım kanka ya hep aynı isimlerin etrafında dönüp duruyoruz.

Kanat mı lazım? -> Onyekuru, Garry. Orta saha mı lazım? -> Seri. Zora mı düştün transfer yapmayı mı beceremedin? -> William D'Avila

sent via GSC

E abi pazardan elma alamayan yönetim istifa etmedikçe bunları yaşamamız normal taraftarın hatası tepki toplayıp istifaya zorlamamak oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sent via GSC
Kuruyu hoca istiyordur yaw. Biliyorsun hocayla aralarinda ozel bi bağ var. Ayrica ligi biliyo bu adamlar knk ve ne verecekleri belli. Bu yarım donem bizi tasiyacak adamlar lzm.

Kuruyu hoca istiyordur yaw. Biliyorsun hocayla aralarinda ozel bi bağ var. Ayrica ligi biliyo bu adamlar knk ve ne verecekleri belli. Bu yarım donem bizi tasiyacak adamlar lzm.
Taşıyacak durumdalar mı orası muamma. Aylardır top oynamıyor ikisi de.

Gelseler bile geç gelirler bizim beceriksizler yüzünden. Yani form tutana kadar falan en az 1 ay geçer.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt