Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Best Ibrahim Tatlises GIFs | Gfycat

Son kez şampiyonlar ligi ve yüklü para şansı var iken , Onyekuru dışında başka bir topçuyu almazlar.

Ne vereceği belli , denenmiş topçu.

Umarım 5 milyon civarına bitirebiliriz.

Reis Onye’e kimse kötü demiyor ama şimdi ona o kadar para verene kadar bizim takımın en büyük eksiği olan kreatif -kilit açan bir kanat bulmak daha hayırlı olmaz mı bizim açımızdan?

Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.

Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?

1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?

Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.

Gomis de net çözümdü mesela.

Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?

Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama

Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!

Abi şaka mısın ya o zaman popescuyu da ilk geldiğinde geri yollasaydik, Bülent korkmaz kendi kalesine ne goller attı mesela. Yazık ya.

Bülent Korkmaz ve Popescu ile nasıl kıyaslanır noktaya geldi bu çocuk? 1.92 boyuna rağmen hava toplarında yeterli değil ve ağır bir adam Tipik kapanan takım stoperi.

Kendi kalesine golle ne ilgisi var?

Viska GS da oynasa o yaptiginin yarisini yapamazdi, kuyruguna da teneke baglar yollardik. Buyuk takimda oynamak ile baskı nın 0 oldugu ortamda oynamak cooook ayri seyler.

Herhangi buyuk takimda bana 21 yasinda karar verici macta Onye kadar maci bir takimdan alip digerine goturen ikinci bi kanat oyuncusu yok.

O adami almamiz lazim. Mutlaka. Biz diagneye 13, belhandaya 10, tarika, olcan adina 5 er milyon vermis, falcaoya yilda 7 veren kulubuz.

Nedense is yapmis oyuncuya hala tereddut edenler oluyor, hayret.
abi adam farkındaysan şampiyon oldu baskı felan da tersini de düşün tribünde taraftarın yok destek veren kitle yok sosodan daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum

Ya hep iyinin iyisi var da biz Tarihimizde bulamamisiz ki o kadar iyisini. Veya herhangi bir Turk takimi.

Yani ondan iyisi yok demiyorum ki?

1. Var da kaca var?
2. Bize gelir mi?
3. Geldi diyelim buraya uyum saglar mi?
4. Parayi verdik, ikna da ettik bakalim o kadar katki verir mi?

Net cozum olmus kanat oyuncusu. Elde tutacaksin.

Gomis de net çözümdü mesela.

Naptik? 1 extra maas vermedik. Süper!!!! Peki sonuc?

Diagne 13 milyon bonservis + 2.5 maas
Falcao 7 milyon maas
Andone 2.3 maas + kiralama bedeli
Mitroglu 2.7 maas+ kiralama

Sonuç: Hala forvet ariyoruz!!
O verilen paralar gorunen, bir de belki ilk sene grupta cikacaktik . Nerden baksan 15 milyon euro da oradan kaybettik. Buyuk ihtimali suan da 4. sampiyonluk icin oynuyorduk

Tahmin ettim bunu önereceğini.

Kamaldeen'i aylardır konuşuyoruz forumda.

Gelip kesin katkı vereceği ne olursa olsun muamma. Nasılki Onyekuru için 1 sezon iyidi deniliyor ki adam bize gelmeden önce de iyidi, Monaco sonrası kariyeri kötüleşti, bu adamın da gelip direkt tutacağı belli değil.

Bu şartlarda 6-7 buna da gömemezsin.

1-Önceliğimiz forvet mi orta saha mı onyekuru mu ?
2-Kiralanamayan 6 ay top oynamamış onyekuruya 5-6 m verilir mi ?

kafamdaki soru işaretleri bunlar

Bize Lille'deki Araujo'nun ucuz/olmamış versiyonu lazım sağ kanat için.

Sol kanat için maceraya gerek yok Onyekuru gelmeli.

Ki zaten kanatlardan biri oyun zekası yüksek, pasör bir oyuncu, diğeri ise golcü olmalı.

Golcü kanat dünya futbolu için çok değerli ve değerli olmaya da devam edecek. Onyekuru'yu 5e alıp 2 sezon çift haneli skor ürettirsek 15'e rahat satarız.

Yani bana gore Onyekuru+Sorloth onumuzdeki 5 yil ust uste sampiyonluk garantisi gibi bisey olur.

1-Önceliğimiz forvet mi orta saha mı onyekuru mu ?
2-Kiralanamayan 6 ay top oynamamış onyekuruya 5-6 m verilir mi ?

kafamdaki soru işaretleri bunlar

Ayrıyetten bir diğer soru da bizim sol kanada mı sağ Kanada mı ihtiyacımız var

Sağ kanat oynayan tek adamımız feghouli ki ondanda kanatta verim alamıyoruz diye hoca sağ iç gibi oynatmaya yelteniyor.

Solda arda,kerem,Babel,Emre kılınç varken

Sağda sadece feghouli var o da sağ iç düşünülüyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt