Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry özel bur oyuncu maçın her anında skor tehlikesi var ayrıca henüz genç biraz parlasın tekrar iyi paralara satılabilir Avrupa'da piyasası var

Bunu görünce insanın Belhanda'ya futbolcu diyesi gelmiyor.

Aynı yorumu yapacaktım.. :) vazgeçtim..

sadece belhanda mı...artık bir oyuncunun defans arkasına attığı bir topla orgazm oluyoruz.Bu çapsız yönetimler beklentiyi inanılmaz düşürdüler.
bu arada tugay bunların dışında defansif olarakda sert iyi top çalan bir adamdı.

Güzel öneri reis

Norveç liginin yeni Hauge adayı. Yeni parlamaya başladı. Yazın bir fırsat olur. Ondan sonra alamazsın zaten. Tek artısı Valerenga’da oynuyor olması. Ama takımı Sander Berge, Ejuke falan çıkardı. Dolayısıyla orta sıra takımların izlediği bir takım

Mevcut yönetim ile nakit 20milyonumuz bile olsa transfere güvenmiyorum bu yönetimin gitmemesi en büyük eksimiz

olayların en başı hep maddi eksiklik o da futbolcu satamadığımızdan oluyor yönetimin pazardan haberi yok elimizdeki 200 300 bin euroyla kapı kapı geziyoruz

Trezeguet daha ucuza tartışılmayacak bir adamdı, almadık zamanında. Çünkü muhteşem taraftarımız onu da çöp yapmıştı.

Neyse Kamaldeen'i keşke alabilsek ama parayı versek de bize gelmek istemez muhtemelen. Zinckernagel bile köpek çekti.
Diagne gibi bir adamı isteyen taraftar Trezeguet’i nasıl istemedi benim de aklım almıyor doğrusu.

Sanmam bu devre arasi olacagini.

Onyekuru olsun yeter.

Falcao yu yollasak yerine Sorloth alinsa olaganustu olurdu ama onu da sanmam.

Hey allahim biri bana gecen sezon basinda Falcao yerine Sorloth gelsin dese agzina kurekle vururdum!!
Biz oyuncuların geçmişine para yatıran bir ülkeyiz. Ben de falcao'yu çok istedim ancak sakatlık mevzusunda da çok korkuyordum ki başımıza geldi.

10 milyon Euro Cash verdik

Şampiyon olduğumuz içinde 3 milyon Euro bonus verdik

13 milyon Euro’ya geldi

Akıl alır bir rakam değil gerçekten herkesin gözümün önündeki yeteneksiz bir topçuya bu rakamlar verilmesi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mevcut yönetimin en saçma hamlesi olabilir aldığımız adam aman aman kariyeri olmayan ve sadece ligimizde skor katkısı vermiş biri son güne denk getirip iyi kandırdı bizi Kasımpaşa... Şirketlerinde çalışan asgari ücretli adamın maaşını verirken eli titreyen yöneticiler kulübün milyonlarını bozuk para gibi harcıyor sonra sana bana forma al destek ol diye çağrı yapıp duruyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt