Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.584
- 3.413
Keske hic almasaydik. Ama öyle ama böyle sampiyonlukta katkisi olduBir net olsaydı 10 lira iyiydi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske hic almasaydik. Ama öyle ama böyle sampiyonlukta katkisi olduBir net olsaydı 10 lira iyiydi ya
Şu an ne durumda bilmiyorum shaqiri
Madem hayal kuruyoruz solda onyekuru sağda trezeguet derim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu görünce insanın Belhanda'ya futbolcu diyesi gelmiyor.
Evet en ideali bu olurdu.Şu an ne durumda bilmiyorum shaqiri
Madem hayal kuruyoruz solda onyekuru sağda trezeguet derim
Güzel öneri reis
Bir net olsaydı 10 lira iyiydi ya
bigliaya 3Mevcut yönetim ile nakit 20milyonumuz bile olsa transfere güvenmiyorum bu yönetimin gitmemesi en büyük eksimiz
Mevcut yönetim ile Marcao ve Luyindama alındı ayrıca ya da hoca baskısı bilemedim.Mevcut yönetim ile nakit 20milyonumuz bile olsa transfere güvenmiyorum bu yönetimin gitmemesi en büyük eksimiz
Takımın alayı yedek zatenHalil Akbunar iyi bir yedek olmaz mıydi?
O zaten ayrı bir mevzu da Emre Tasdemir mi Halil mi mesela?Takımın alayı yedek zaten
İkisini de istememO zaten ayrı bir mevzu da Emre Tasdemir mi Halil mi mesela?
Diagne gibi bir adamı isteyen taraftar Trezeguet’i nasıl istemedi benim de aklım almıyor doğrusu.Trezeguet daha ucuza tartışılmayacak bir adamdı, almadık zamanında. Çünkü muhteşem taraftarımız onu da çöp yapmıştı.
Neyse Kamaldeen'i keşke alabilsek ama parayı versek de bize gelmek istemez muhtemelen. Zinckernagel bile köpek çekti.
Biz oyuncuların geçmişine para yatıran bir ülkeyiz. Ben de falcao'yu çok istedim ancak sakatlık mevzusunda da çok korkuyordum ki başımıza geldi.Sanmam bu devre arasi olacagini.
Onyekuru olsun yeter.
Falcao yu yollasak yerine Sorloth alinsa olaganustu olurdu ama onu da sanmam.
Hey allahim biri bana gecen sezon basinda Falcao yerine Sorloth gelsin dese agzina kurekle vururdum!!
buna 2 m ayıracak paramız yok ama iyi yedek olurduO zaten ayrı bir mevzu da Emre Tasdemir mi Halil mi mesela?
Mevcut yönetimin en saçma hamlesi olabilir aldığımız adam aman aman kariyeri olmayan ve sadece ligimizde skor katkısı vermiş biri son güne denk getirip iyi kandırdı bizi Kasımpaşa... Şirketlerinde çalışan asgari ücretli adamın maaşını verirken eli titreyen yöneticiler kulübün milyonlarını bozuk para gibi harcıyor sonra sana bana forma al destek ol diye çağrı yapıp duruyor ...10 milyon Euro Cash verdik
Şampiyon olduğumuz içinde 3 milyon Euro bonus verdik
13 milyon Euro’ya geldi
Akıl alır bir rakam değil gerçekten herkesin gözümün önündeki yeteneksiz bir topçuya bu rakamlar verilmesi..