Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurt disindan transfer yapacaksak gec kaldik gene, sanirim aak demisti yurt disindan gelen bir oyuncu 10 gun karantinada kalacak diye. Hoş her turlu dönem sonuna kalacaz gene. Bari bir hizli kanat yetişse bjk macina

Onyekuru girdigi pozisyonlarin %25'ini atsa yeter. Keske Konya macina yetisseydi

Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Yanniz o mac seri efsane oynamis

Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD

Haklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki :)

Eğer sorlothun opsiyonlu alınma ihtimali varsa tüm yönetim seferberlik ilan edip yemesin icmmesin leipzigin kapısında yatsın .. Sorloth gelsin başka kimseye ihtiyaç yok bu takım vura vura şampiyon olur ..
büyük revizyonu yazın düşünürüz sorloth tsye kaç maç aldı tek başına Aralık'ta havlu atacak takım hazirana kadar kovaladı sampiyonlugu
Gomis ve Elmanderden beri Mucadeleci golcu gormedi bu gozler oyle bisey olursa ligin ikinci yarisinda bizi ucurur.

bu tür bireysel oyuncular genelde avrupada pek tutmuyor. takım oyunu, sistem, oyun disiplini gibi gerekçelerle. bu adamları alıp değerlendirmek lzm. Bruma da böyleydi. son dönem yardırmaya başlamıştı.

türkiye ligini istiyorsak bu adamlar çok iş yapar. + taraftarda böyle adamları seviyor

Haklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki :)
muhtemelen @Ahmet Özgün Güven küfür manyağı yapacaktı Kuruyu ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt