Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandemi... al-sat dengesi.. uefa transfer limit süremiz 2022 de bitmesi..

Şu klüpte gram kadar zeka sahibi bi yönetici varsa oyuncu alacaksa bile genç almalı..

Aldığımız gençleri 2 sene içersinde geliştirebilirsek seneye transfer limitimiz kalktığında kaliteli yabancılarla bi harmanlayabilirsek uçarız..

Mümkün mertebe genç yerli oyuncular almalıyız..

Bursaspor'un gençlerini kimselere kaptırmasınlar

Maçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Yav boşver kime ne anlatıyorsun

Geldiği ilk devre de neler neler demişlerdi.

Herkes çöp, herkes bok gibi oyuncu bu forumun çoğuna kalsa. Geçen sene çöp dedikleri adamlar bu sene ligde taşıyor takımı ama işte sonuca bakalım biz.

Trezeguet haberleri artmaya başladı. Tam istediğim tarz kanat Onyekuru yerine bu tarz bir isim istiyorum işte. Normalde imkansız transfer derdim ama 5 maçtır kadroya alınmıyormuş sakatlık veya hastalık durumu değil de tercihli kadro dışıysa olabilir bir transfer yıllığı Onyekuru seviyesinde olur 1 kiralk 5-6 satın almaya okey olurlar eğer denildiği gibi kadro dışıysa ama sakatlık falan durumuysa olmaz bu transfer.

Terimcileri ayirma. :D
terimciler ikiye ayrılıyor bu forumda.

1-) kusursuz 1 tanrı muamelesi yapanlar (genellikle pek önemsemeye gerek yok bunları. Hata yapsa onu bile savunurlar.)
2-) yanlışlarını da açık açık konuşanlar. bu grupta olan insanlara saygı duyuyorum. gerisi pek mühim dğl.

Bu arada Kuru hazır olunca takımı taşır. bonservisle gelirse tekrar avrupaya satmak zor olur. o opsiyonu kullandığı için.

terimciler ikiye ayrılıyor bu forumda.

1-) kusursuz 1 tanrı muamelesi yapanlar (genellikle pek önemsemeye gerek yok bunları. Hata yapsa onu bile savunurlar.)
2-) yanlışlarını da açık açık konuşanlar. bu grupta olan insanlara saygı duyuyorum. gerisi pek mühim dğl.

Bu arada Kuru hazır olunca takımı taşır. bonservisle gelirse tekrar avrupaya satmak zor olur. o opsiyonu kullandığı için.

formda 1 Onyekuru bu takimda is yapar

Gullperi kaideye 4 transfer ismi verdiğini yazmış dalgasına mi gerçek mi anlamadım..gerçi bu yaz patladı resmen ama insan bir yerden umut ışığı bekliyor

Bizim Bana göre önceligimiz kilit acan kreatif bir isim olmali

Kaybettigimiz karagumruk macinda topu iyi cevirdik ama kilidi acamadik mesela ilk yari,böyle anlarda kreatif calim atan bir oyuncu gerekiyor bizim en buyuk eksikligimiz bu

Daha sonra da tabiki bir forvet oyuncusu

Şut atacak duran topları iyi kullanabilecek biri olmalı

Haklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki :)
Hepsini atsaydı ne olacaktı :) 1 gol attı 1 penaltı aldı 3-4 tane de kaçırdı ama dediğim gibi o pozisyonların %90'ı ölürdü başka topçumuzda olsa. Sonraki haftalarda da çok kaçırdı mesela ama yine de sağlıklı haliyle sezonda 10+ gol attırır bizim takım Onyekuru'ya her türlü.

bu tür bireysel oyuncular genelde avrupada pek tutmuyor. takım oyunu, sistem, oyun disiplini gibi gerekçelerle. bu adamları alıp değerlendirmek lzm. Bruma da böyleydi. son dönem yardırmaya başlamıştı.

türkiye ligini istiyorsak bu adamlar çok iş yapar. + taraftarda böyle adamları seviyor
Onyekuru'nun sevdiğim özelliklerinden birisi söylediğin gibi genelde bireysel becerisiyle iş yapsa da top rakipteyken takım savunmasına katılması. Önde bekleyeyim gol atayım kafasında değil geriye geliyor. Önde de basabilirsin Onyekuru'yla çok rahat. O sebeple sistemin bir parçası yapılabilir aldığı pasları da ona göre organize edersen. Tiki taka oynayamazsın tabii ama rakibin sağ tarafını felç eder.

Yav boşver kime ne anlatıyorsun

Geldiği ilk devre de neler neler demişlerdi.

Herkes çöp, herkes bok gibi oyuncu bu forumun çoğuna kalsa. Geçen sene çöp dedikleri adamlar bu sene ligde taşıyor takımı ama işte sonuca bakalım biz.
Valla yalan yok ilk geldiği devre ben de yedeğe çekilmesi taraftarıydım, sen çok önemli olduğunu belirten azınlıktaydın.
Senden detaylı bir analizi ne zaman alacağız hacı? Bizim oyun hala çok kırılgan 2-3 maç kötü oynayıp kaybetsek toparlayamama ihtimalimiz var bence. Zaten her zaman da uygulayamıyoruz ne tarz oyunculara ya da değişikliğe ihtiyacımız var sence? Yoksa bu sezon böyle kör topal devam eder mi diyorsun ?

Sene sonu aurelio buta hamlesi gelir mi acaba hazır sözleşmesi de bitiyo tabi son durumu hakkında bi fikrim yok.

Gullperi kaideye 4 transfer ismi verdiğini yazmış dalgasına mi gerçek mi anlamadım..gerçi bu yaz patladı resmen ama insan bir yerden umut ışığı bekliyor

İsimleri açıkladı mı, şükür aponun patlatmadığı kimse kalmadı ki duyumcuda muhabirde suç bulmuyorum artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki :)
olsaydi konusurduk, olmadi ama xD

IncompatibleDisloyalJunco-max-1mb.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt