Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Bu arada trollüyorum.Para yok para 1 milyon butce ile hangi transferleri transfer doneminin ilk gunlerinde aciklayacaksin?
alamayacağımız belli.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada trollüyorum.Para yok para 1 milyon butce ile hangi transferleri transfer doneminin ilk gunlerinde aciklayacaksin?
alamayacağımız belli.Açıklamadıkları kira bedeli de var6 milyon euro onun zorunlu opsiyon bedeli.
Yav boşver kime ne anlatıyorsunMaçtan sonra da yazmıştım kaçırdığı goller için onyekuru'ya sövüyorsunuz ama onun dışında bir adam olsaydı bu pozisyonlara giremezdi bile diye. Onyekuru olmasa o kadar gol kaçırmazdık evet çünkü o pozisyonlar oluşmayacaktı ya da fener defansı yerleşecekti vs. Tek pasla kaleye götürüyor adam bizimkiler de gol kaçırıyor diye sövüyor xD
Menajer haberiydi bence bizim için , Fenere de yazılmıştı.mostafa mohamed saint etienne'e gidiyormuş.
kaçan balık zu gs mi yine?
terimciler ikiye ayrılıyor bu forumda.Terimcileri ayirma.![]()
terimciler ikiye ayrılıyor bu forumda.
1-) kusursuz 1 tanrı muamelesi yapanlar (genellikle pek önemsemeye gerek yok bunları. Hata yapsa onu bile savunurlar.)
2-) yanlışlarını da açık açık konuşanlar. bu grupta olan insanlara saygı duyuyorum. gerisi pek mühim dğl.
Bu arada Kuru hazır olunca takımı taşır. bonservisle gelirse tekrar avrupaya satmak zor olur. o opsiyonu kullandığı için.
Bizim Bana göre önceligimiz kilit acan kreatif bir isim olmali
Kaybettigimiz karagumruk macinda topu iyi cevirdik ama kilidi acamadik mesela ilk yari,böyle anlarda kreatif calim atan bir oyuncu gerekiyor bizim en buyuk eksikligimiz bu
Daha sonra da tabiki bir forvet oyuncusu
Hepsini atsaydı ne olacaktıHaklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki![]()
Onyekuru'nun sevdiğim özelliklerinden birisi söylediğin gibi genelde bireysel becerisiyle iş yapsa da top rakipteyken takım savunmasına katılması. Önde bekleyeyim gol atayım kafasında değil geriye geliyor. Önde de basabilirsin Onyekuru'yla çok rahat. O sebeple sistemin bir parçası yapılabilir aldığı pasları da ona göre organize edersen. Tiki taka oynayamazsın tabii ama rakibin sağ tarafını felç eder.bu tür bireysel oyuncular genelde avrupada pek tutmuyor. takım oyunu, sistem, oyun disiplini gibi gerekçelerle. bu adamları alıp değerlendirmek lzm. Bruma da böyleydi. son dönem yardırmaya başlamıştı.
türkiye ligini istiyorsak bu adamlar çok iş yapar. + taraftarda böyle adamları seviyor
Valla yalan yok ilk geldiği devre ben de yedeğe çekilmesi taraftarıydım, sen çok önemli olduğunu belirten azınlıktaydın.Yav boşver kime ne anlatıyorsun
Geldiği ilk devre de neler neler demişlerdi.
Herkes çöp, herkes bok gibi oyuncu bu forumun çoğuna kalsa. Geçen sene çöp dedikleri adamlar bu sene ligde taşıyor takımı ama işte sonuca bakalım biz.
Gullperi kaideye 4 transfer ismi verdiğini yazmış dalgasına mi gerçek mi anlamadım..gerçi bu yaz patladı resmen ama insan bir yerden umut ışığı bekliyor
olsaydi konusurduk, olmadi ama xDHaklısın ama tarihi galibiyet şansı varken o kadar gol sansi kaçirdigi için insanlar dogal olarak sövdüler. O pozisyonlar oluşmayacaktı diye kaçırdığı golleri görmezden mi gelelim. Skor 1-0 veya 1-1 olsaydi ve o zaman o golleri kaçirsaydi ne olacakti peki![]()