Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yaşananların olağanüstü olaylar olduğunu vurgulayan Özdemir, hiçbir kulübün "İlk maç seyircisiz oynandı, ikinci maç seyircisiz oynansın" diye bir düşüncesinin olamayacağını belirtti. "

fb maçını seyircili oynatmanın alt yapısını hazırlamıyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum..

ha seyircili de koyarız o ayrı konu
yapamazlar rts. bunun için de uğraştıklarını sanmıyorum.

uğur karakullukçu: "omar elabdellaoui, bu sezon kesinlikle yok. sağ gözünün düzelme ihtimali çok yüksekmiş, retinası iyi durumdaymış. fakat sol gözü baya problemli."

Fotoğrafta da sol gözü çok kötü gözüküyordu

Dünden beri atlatamadım bu psikolojiyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben iyi yönden bakiyorum. Sag gözü sükür cok iyi durumda. sol göz de olacak insallah

"Yaşananların olağanüstü olaylar olduğunu vurgulayan Özdemir, hiçbir kulübün "İlk maç seyircisiz oynandı, ikinci maç seyircisiz oynansın" diye bir düşüncesinin olamayacağını belirtti. "

fb maçını seyircili oynatmanın alt yapısını hazırlamıyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum..

ha seyircili de koyarız o ayrı konu
Ekonomik olarak , seyirci gelirine muhtaç kulüpler.
Doğru düzgün gelir kaynağı kalmadı.
Onun için demiştir.

Bence seyirci karşı takımın olsun bizim takım olsun, her anlamda olumlu etki edecektir futbol adına.

Diğer yandan virüs için bulunmaz nimet gibi olacaktır bizim ülkede alınacak tedbirler Abdurrahman çelebi gibi olur çünkü.

O mevkide idare ederiz bu mevkide idare ederiz diye diye takim takım rizespora döndü, takim basinda fatih hoca olmasa kume dusmemeye oynucaz.
Kici kirik ligde ön taraf önemli. Avrupa icin alinir seneye. Herseyi yaparsin sag bekte alabiliyorlarsa hayir denmez ama olmayacagini hepimiz biliyoruz

Hay eline sağlık ya. Şundan bahsediyorum sürekli. Pozisyona girmek eyvallah ama katlediyor resmen maçları harcadığı pozisyonlarla. Umarım gelirse ilk geldiği sezonun ikinci yarısındaki bitiriciliği ile birlikte gelir.

Alakasi yok.

Gecen sene geldiginde adam yarim sezon oynamamisti, ustune sitma oldu antreman yapamadi, tam toparladi covid arasi oldu, kritik maca cikacak Monaco geri aldi.

Ne kadar balik hafizaliyiz yaw?

Daha iyi bir kanat oyuncu performansi Turk futbol tarihinde yok.

Onyeye bok atanlarin ondan daha iyi performans gostermis kanat oyuncusu yazsinda bilelim.

Ama boyle butun kritik bjk, fb, ibb maclarinda gol atmis, maci almis olacak falan. Sampiyonluk getirmis falan olsun.

@TransferWeb1: Galatasaray - İrfan Can bağlantısı geçen yaz transfer döneminde beri var. Galatasaray'ın oyuncuyu alabilmesi için yüksek miktarda bonservis bedeli elde etmesi lazım. Başakşehir, oyuncu için 8.5 milyon Euro talep ediyor.

oyuncularin morali bozulmasin diye mactan önce transfer aciklanmaz
cok yogun bir mac trafigi var önümüzde
ocak ayinin son haftasinda bir gelisme olur anca

omar olayinin arkasina da siginacaklardir
yarin mactan sonra albayrak böyle bir ortamda transfer konusulmaz der

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

oyuncularin morali bozulmasin diye mactan önce transfer aciklanmaz
cok yogun bir mac trafigi var önümüzde
ocak ayinin son haftasinda bir gelisme olur anca

omar olayinin arkasina da siginacaklardir
yarin mactan sonra albayrak böyle bir ortamda transfer konusulmaz der

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Apo’nun transfer konusunda Omar ın yaşadığı talihsizliğin arkasına sığınacak kadar pislik bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum ama yine de belli olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt