Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan'a 8.5 istiyorsa cok iyi. Kapiyi 15'den de acabilirlerdi. 5 + Cagne civari anlasalim. Bir orta yol mutlaka bulunur.
Tabi Luyindama en az 13 milyona filan satilmali. Kalan parayla kiralik + opsiyonlu birilerini aliriz.
Gelenler:
Hirfan
Kuru
Costa
RWB
+1 genc turk yetenek

Gidenler:
Falcao
Etebo
Omar (lisans cikarilmaz)

H.O.

evet murat senel ve yusuf erdem gümüşü hazırlamamak en büyük tokat oldu.ikisi de milli takım sagbeki,ve yusuf her yerde joker kullanabileceğin bi sagbek.sag kanat ve forvette oynayabiliyo.ama konusmanın manası yok artık

Onyekuru peşinden koşacağımıza Halil Dervişoğlunu alsak ya.

Büyük yetenek çocuk, Alanya'da fena patlama yapar salak gibi izleriz sonra.

Hala Onyekuru ısrarı ve konuşulan rakamlar 5-7 milyon euro.

Şu an için tek realite hala şu ki: devre arasında transfer yapamayacağız. Bugün ayın 2'si ve hala hiç bir oyuncumuz için ciddi bir teklif yok.

Elin yabancısı istediği oyuncuyu senden ocak ayının ilk haftasında resmî olarak ister.

Bu hafta belli olur transfer yapıp yapmayacağımız. Sonra bol bol 'Luyindama'ya teklif gelirse şöyle genç oyuncu alacağız böyle genç oyuncu alacağız' tweetlerini okuruz.

Sonuç: şubat 2021, yönetim istifa mesajları.

Şu an için tek realite hala şu ki: devre arasında transfer yapamayacağız. Bugün ayın 2'si ve hala hiç bir oyuncumuz için ciddi bir teklif yok.

Elin yabancısı istediği oyuncuyu senden ocak ayının ilk haftasında resmî olarak ister.

Bu hafta belli olur transfer yapıp yapmayacağımız. Sonra bol bol 'Luyindama'ya teklif gelirse şöyle genç oyuncu alacağız böyle genç oyuncu alacağız' tweetlerini okuruz.

Karagümrükün orta sahasi baya dolmus. Etebo gider, yerine baska D'avilanin oyuncusu BADOU geri döner...

Aslında söz konusu apo ise transfer beklemek çok büyük bir hayale dönüşüyor
üstelik transfer yapılmasa dahi yazın gidecekleri için çok fazla kasmazlar kendilerini tepkilere kulak asmazlar diye düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt