Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao-Sekidika-Etebo gibi yabancı kontenjanı işgal eden adamlarımız var. Oynamıyorlar, oynadıklarında zararları oluyor o zaman ne diye işgal ettirip milyonlar veriyoruz? Bu üçünü yolla yerine tam diyebileceğimiz 3 yabancı koy veya 2 tane koy. Yetti artık bu yönetimin transfer basiretsizliği.

Transfer yapacağımız 3 aydır belli bakalım ne planlamışlar.

Lig seviyesinde bile yedek kalacak oyuncularla 11 kurmak zorunda olup hala oynadığımız oyuna kafa yormak gereksiz. Direk oynayacak min. 4 transfer lazım sonra bakarız oyuna.
4 transferde 11 oyuncusu olmali. Baskettede eksigiz. Her bransi eksik oynatiyorlar alistik artik reis

Luyi, Falcao, Sekidika, Diagne ile mutlaka yolları ayırmak gerekir. 4 tane 11 oyuncusu alınmalı. Stoper, orta saha, kanat ve forvet. Yönetim uyumaya devam etsin.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyindama’nın çok iyi olduğu maçlar da var kaldı ki sakatlıktan önceki hali malum. Fakat sen değer kazanmasını beklediğin adamı yedeğe çeker yerine Donk gibi kapasitesi sınırlı adamı ısrarla oynatırsan, oyuncunun özgüvenini ve yeteneğinin körelmiş halini izlemek zorunda kalırsın.
Luyindama 'nın eleştirildiği kadar Donk eleştirilmiyor neymiş ayağı çok düzgün ileri çok güzel pasla çıkıyormuş yahu adam defans oyuncu olmaktan fersah fersah uzakta kendi kendine geziniyor sahada ama yine Luyindama eleştiriliyor çünkü 1 kere Amilton'a yetişemedi eminim Donk yetişirdi o pozisyonda Amilton'a !

Luyindama 'nın eleştirildiği kadar Donk eleştirilmiyor neymiş ayağı çok düzgün ileri çok güzel pasla çıkıyormuş yahu adam defans oyuncu olmaktan fersah fersah uzakta kendi kendine geziniyor sahada ama yine Luyindama eleştiriliyor çünkü 1 kere Amilton'a yetişemedi eminim Donk yetişirdi o pozisyonda Amilton'a !
Ruhunu verirdi yav o pozisyonda.

Ruhunu verirdi yav o pozisyonda.
O pozisyonda Marcao nasıl yetişti ben onu düşünüyorum tamam Marcao da hızlı bir oyuncu eyvallah ama öyle bir fark vardı ki Antalyaspor forması giyen oyuncu ile arasında koşup yetişmesi kormadan o müdahalede bulunması gerçekten kalktım alkışladım maç içinde Marcao'yu

O pozisyonda Marcao nasıl yetişti ben onu düşünüyorum tamam Marcao da hızlı bir oyuncu eyvallah ama öyle bir fark vardı ki Antalyaspor forması giyen oyuncu ile arasında koşup yetişmesi kormadan o müdahalede bulunması gerçekten kalktım alkışladım maç içinde Marcao'yu
Marcao biraz akıllı olsa 30 milyon Euro zaten.

Veteran yabancilarimizin neredeyse hic biri sahaya cikmiyor veya cikamiyor. Bu sebepten ötürü orta sahadan ileri gidemiyoruz. Elde kalan oyuncular ise tecrübesiz, yeni yetme oyuncular. Yedeklerin yedekleri yani.

Cok iyi hamleleri vardi bu macta marcaonun. Konsantre oldugunda hakikaten iyi oynuyor. Bazende mala bagliyor ama artisi eksisinden cok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt