Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama tartışılacak adam değil, sakatlık dönüşü bazı arkadaşların düşündüğü gibi kolay olmuyor maalesef, hele bağ sakatlıkları.Yürürken korkuyorsun bişey olurmu acaba diye.
Formda bi Luyindama ligin çok üzerinde emin olabilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabi tabi bir sene de o
Donkun mu pozisyon bilgisi yuksek. Vay be muhsin
yok renktaş luyindamanın ki yüksek tamam.

Daha kazmasını görmedim. Sen gördün mü?

Ekleyim üstüne: pozisyon bilgisi ve top tekniği bu kadar kötü oynayan bir başka stoperi Galatasaray forması altında görmedim.

Ahmet Çalık, Ali Turan ve Luyindama benim için aynı seviyedeler.
Üslubüm biraz sert oldu renkdaş özür dilerim.

Gereksiz agresifleşiyorum şu ara.

Cok iyi hamleleri vardi bu macta marcaonun. Konsantre oldugunda hakikaten iyi oynuyor. Bazende mala bagliyor ama artisi eksisinden cok fazla.
Saracchi'yi de beğendim aslında Gökdeniz miydi ona karşı her pozisyonda her şartta üstünlük sağladı bastı topu alıp geçti

Kart gördüğü pozisyonda yaptığı saçma müdahaleye rağmen maçın oyuncusu Marcao'ydu benim gözümde

1 hoca 3 yardımcı ve
En az 11 transfer lazım.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Saracchi'yi de beğendim aslında Gökdeniz miydi ona karşı her pozisyonda her şartta üstünlük sağladı bastı topu alıp geçti

Kart gördüğü pozisyonda yaptığı saçma müdahaleye rağmen maçın oyuncusu Marcao'ydu benim gözümde
Ön taraf benim sinirimi bozuyor reis. Son paslar ve vuruslar vasat. Geriden cok yavas cikiyoruz.

Ya Barış Allah aşkına Amiltonun içinden geçti bugün. Niye? Pozisyon almasını bilmiyor. Luyindama'da hızlı değil mi? Tutabilir ama pozisyon almasını bil-mi-yor.
Lyundama cok iyi pozisyon aliyor demiyorum. Orda amiltonu oyle beklemiyordu. Laubali oynuyor zaten ama donkun pozisyon bilgisi filan yok muhsincim

Luyindama lüzumsuz bir şekilde topla oynuyor sürekli. Marcao gibi adrese teslim pasları beklemeden atmayı öğrendiği zaman gerçek kalitesini gösterecektir. Sürekli oyalandığı için top kaptırıyor, bu yüzden de malum sakar oyuncu ünvanını kazanmadı mı...

Gecem sene takimda nzonzi lemina seri onyekuru ayagi kirilan santrsfor ve adem.buyuk vardi yerine kim geldi?

Eqv4hMsXMAEYHSu

Luyindamayi bugün ligde herhangi bir takıma ver taraftari aklini kaybeder.
Millet düne kadar topa bomba muamelesi yapan Dany ile oynuyordu. Donk denilen herifin her maç ceza sahasında rakibe 2 tane asisti var, götümüzden bal akıyor diye donku övüp luyindamayi yermekte ne bileyim ya.
Sorunumuz bizim işte hep bu.
Maçların anasını belleyen bazı tipler var onlar yerine en olmadık adamlara takiyoruz, bunlardan biri de linnes. İyi oynasa da efendi topçu hep aynı çizgide diye hedef tahtasi oluyor.

Hacı sormamız gereken sorun bu takım her maç niye "biri çıkıp birşey yapsın" tarzıyla takılıyor. Ne defansta ne ofansta niye organize olamıyor sormamız gereken şeyler aslında bunlar. Biz bunları oturtsak linneste, taylanda, belhanda da siritmaz.
Ama maçta ne oluyor marcao Allah'ını seven defansa gelsin diye bağırıyor.
Arda keza aynı şekilde forvete gelsin diye bağırıyor follos oluyoruz.
Bakın kaç haftadir diyorum az akıllı takım bizi 5leyecek kime sovecegimizi sasiracagiz, nedeni de çok basit bir futbol stilimiz yok.
Her hafta at finke oynuyoruz. O kişi de bir hafta Kerem oluyor, diğer hafta Arda, sonra donk forvete geçiyor donk oluyor. Feghouli çıkıyor bazen o, bir bakmissin belhanda bütün toplar ona atılıyor.
ortamiz yok ve hep bir oyuncu kurtarsın diye bakıyoruz.
Takim olarak oynamayı öğrenmemiz gerekiyor.

Ben hoca marcaoyu satar yerine ozornafor u hazırlar diyordum kiralamadi diye ama marcao iyi luyindama satılması lazım para ediyorsa çok kötü

Luyindama lüzumsuz bir şekilde topla oynuyor sürekli. Marcao gibi adrese teslim pasları beklemeden atmayı öğrendiği zaman gerçek kalitesini gösterecektir. Sürekli oyalandığı için top kaptırıyor, bu yüzden de malum sakar oyuncu ünvanını kazanmadı mı...
Vardı da ne oldu?

Mesele transfer değil.

mesele sistemsizlik
Mesele disiplinsizlik.

Yaw 10 kişi kalmışız tek gol atma ihtimalin duran top ama onu bile kullanmaktan aciz haldeyiz.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Ön taraf benim sinirimi bozuyor reis. Son paslar ve vuruslar vasat. Geriden cok yavas cikiyoruz.
Şöyle bir sıkıntı var reis ön taraf tamamen oyundan kopuk geriden top kullanan Marcao & Donk gibi adamlara asla yaklaşıp top almak istemiyorlar sanki top bana gelmesin de yeter ki diyorlar eskiden Feghouli & Taylan bu bağlantıyı yapabiliyordu ama Antalya'nın hücum oyuncuları ne kadar hücumdan kopuksa bizim hücumcularda o kadar kopuktu

Oğulcan'dan merkez forvet olması zor görülüyor Emre Kılınç'ın sağ kanat olmayacağını kaç defadır söylüyoruz Arda tamam elinden geleni yapıyor ama 90 dakika sahada kalacak oyuncu değil bunları geçiyoruz Ömer var Belhanda var arkalarında Donk var şu saydığım adamlar ile doğru düzgün bir hücum planı kurgulamak da sıkıntı

Haydi bunları geçtim reis maçın sonu gelmiş Oğulcan'dan Sekidika'dan Kerem'den takımı kurtarmasını bekliyoruz bu gün 1. lig takımının hücum üçlüsü olabilirdi bu üçlü Galatasaray da oynamaktan ziyade

Topu kalenin önüne götürmekte zorlanıyoruz son paslar hem yanlış son vuruşlarımız vasat bununla birlikte topu geri kazanmakta da zorlanıyoruz

Şöyle bir sıkıntı var reis ön taraf tamamen oyundan kopuk geriden top kullanan Marcao & Donk gibi adamlara asla yaklaşıp top almak istemiyorlar sanki top bana gelmesin de yeter ki diyorlar eskiden Feghouli & Taylan bu bağlantıyı yapabiliyordu ama Antalya'nın hücum oyuncuları ne kadar hücumdan kopuksa bizim hücumcularda o kadar kopuktu

Oğulcan'dan merkez forvet olması zor görülüyor Emre Kılınç'ın sağ kanat olmayacağını kaç defadır söylüyoruz Arda tamam elinden geleni yapıyor ama 90 dakika sahada kalacak oyuncu değil bunları geçiyoruz Ömer var Belhanda var arkalarında Donk var şu saydığım adamlar ile doğru düzgün bir hücum planı kurgulamak da sıkıntı

Haydi bunları geçtim reis maçın sonu gelmiş Oğulcan'dan Sekidika'dan Kerem'den takımı kurtarmasını bekliyoruz bu gün 1. lig takımının hücum üçlüsü olabilirdi bu üçlü Galatasaray da oynamaktan ziyade

Topu kalenin önüne götürmekte zorlanıyoruz son paslar hem yanlış son vuruşlarımız vasat bununla birlikte topu geri kazanmakta da zorlanıyoruz
Ha birde o olay topu geri kazanma isi buda buyuk sorunlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt