- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.094
- 4.608
Apo otobusleri hazirladi haberiniz yok. Haremde bekliyor hepsi.Halen transfer yapmasını beceremeyen bir yönetime sahip olduğumuzu anlamayanlar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo otobusleri hazirladi haberiniz yok. Haremde bekliyor hepsi.Halen transfer yapmasını beceremeyen bir yönetime sahip olduğumuzu anlamayanlar var.
Tabi tabi bir sene de oLuyindama tartışılacak adam değil, sakatlık dönüşü bazı arkadaşların düşündüğü gibi kolay olmuyor maalesef, hele bağ sakatlıkları.Yürürken korkuyorsun bişey olurmu acaba diye.
Formda bi Luyindama ligin çok üzerinde emin olabilirsiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok renktaş luyindamanın ki yüksek tamam.Donkun mu pozisyon bilgisi yuksek. Vay be muhsin
Üslubüm biraz sert oldu renkdaş özür dilerim.Daha kazmasını görmedim. Sen gördün mü?
Ekleyim üstüne: pozisyon bilgisi ve top tekniği bu kadar kötü oynayan bir başka stoperi Galatasaray forması altında görmedim.
Ahmet Çalık, Ali Turan ve Luyindama benim için aynı seviyedeler.
Lyundamanin sorunu topu ayagindan cikarmiyor mal gibi bekliyor. Donkun nerede durdugundan haberi yokTabi tabi bir sene de o
yok renktaş luyindamanın ki yüksek tamam.
Saracchi'yi de beğendim aslında Gökdeniz miydi ona karşı her pozisyonda her şartta üstünlük sağladı bastı topu alıp geçtiCok iyi hamleleri vardi bu macta marcaonun. Konsantre oldugunda hakikaten iyi oynuyor. Bazende mala bagliyor ama artisi eksisinden cok fazla.
Ön taraf benim sinirimi bozuyor reis. Son paslar ve vuruslar vasat. Geriden cok yavas cikiyoruz.Saracchi'yi de beğendim aslında Gökdeniz miydi ona karşı her pozisyonda her şartta üstünlük sağladı bastı topu alıp geçti
Kart gördüğü pozisyonda yaptığı saçma müdahaleye rağmen maçın oyuncusu Marcao'ydu benim gözümde
Ya Barış Allah aşkına Amilton içinden geçti bugün. Niye? Pozisyon almasını bilmiyor. Luyindama'da hızlı değil mi? Tutabilir ama pozisyon almasını bil-mi-yor.Lyundamanin sorunu topu ayagindan cikarmiyor mal gibi bekliyor. Donkun nerede durdugundan haberi yok
Lyundama cok iyi pozisyon aliyor demiyorum. Orda amiltonu oyle beklemiyordu. Laubali oynuyor zaten ama donkun pozisyon bilgisi filan yok muhsincimYa Barış Allah aşkına Amiltonun içinden geçti bugün. Niye? Pozisyon almasını bilmiyor. Luyindama'da hızlı değil mi? Tutabilir ama pozisyon almasını bil-mi-yor.
Vardı da ne oldu?Luyindama lüzumsuz bir şekilde topla oynuyor sürekli. Marcao gibi adrese teslim pasları beklemeden atmayı öğrendiği zaman gerçek kalitesini gösterecektir. Sürekli oyalandığı için top kaptırıyor, bu yüzden de malum sakar oyuncu ünvanını kazanmadı mı...
parayla zaten , hiçbir katkısı olmayan oyuncuların aldığı para bir evi doldururparayla seçenegi var mı renktaş
Şöyle bir sıkıntı var reis ön taraf tamamen oyundan kopuk geriden top kullanan Marcao & Donk gibi adamlara asla yaklaşıp top almak istemiyorlar sanki top bana gelmesin de yeter ki diyorlar eskiden Feghouli & Taylan bu bağlantıyı yapabiliyordu ama Antalya'nın hücum oyuncuları ne kadar hücumdan kopuksa bizim hücumcularda o kadar kopuktuÖn taraf benim sinirimi bozuyor reis. Son paslar ve vuruslar vasat. Geriden cok yavas cikiyoruz.
Ha birde o olay topu geri kazanma isi buda buyuk sorunlardanŞöyle bir sıkıntı var reis ön taraf tamamen oyundan kopuk geriden top kullanan Marcao & Donk gibi adamlara asla yaklaşıp top almak istemiyorlar sanki top bana gelmesin de yeter ki diyorlar eskiden Feghouli & Taylan bu bağlantıyı yapabiliyordu ama Antalya'nın hücum oyuncuları ne kadar hücumdan kopuksa bizim hücumcularda o kadar kopuktu
Oğulcan'dan merkez forvet olması zor görülüyor Emre Kılınç'ın sağ kanat olmayacağını kaç defadır söylüyoruz Arda tamam elinden geleni yapıyor ama 90 dakika sahada kalacak oyuncu değil bunları geçiyoruz Ömer var Belhanda var arkalarında Donk var şu saydığım adamlar ile doğru düzgün bir hücum planı kurgulamak da sıkıntı
Haydi bunları geçtim reis maçın sonu gelmiş Oğulcan'dan Sekidika'dan Kerem'den takımı kurtarmasını bekliyoruz bu gün 1. lig takımının hücum üçlüsü olabilirdi bu üçlü Galatasaray da oynamaktan ziyade
Topu kalenin önüne götürmekte zorlanıyoruz son paslar hem yanlış son vuruşlarımız vasat bununla birlikte topu geri kazanmakta da zorlanıyoruz