Transfer Nöbeti (ARSİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe’nin 3. Ön Eleme Turu’nu geçmesi halinde Play-Off Turu’ndaki muhtemel rakipleri ise şöyle:

Manchester United (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Bayer Leverkusen (Almanya)
Sporting Lisbon (Portekiz)
Lazio veya Napoli (İtalya)

ilk3 takımı asla yenemezler sporting ve lazioyu yenebilirler

şampiyonlar ligi ayak bastı parası 12m euroudur. yayın havuzu 10mdir. fenerbahçe elenirse 10 m direk bize gelecek 22m olacak fenerbahçe katılırsa 5m 5m paylaşılacak yani fenerbahçe gruplara kalamazsa 5 m euro fazladan gelecek

Üçüncü öneleme turu

Üçüncü öneleme turu kuraları 17 Temmuz 2015 tarihinde çekilecektir. Üçüncü öneleme turu ilk maçları 28-29 Temmuz, ikinci maçlar ise 4-5 Ağustos 2015 tarihlerinde oynanacaktır.

Play-off turu

Kura çekimi 7 Ağustos 2015 tarihinde yapılacaktır. Play-off turu ilk maçları 18-19 Ağustos 2015, ikinci maçlar ise 25-26 Ağustos 2015 tarihlerinde oynanacaktır

Üçüncüde büyük ihtimal elenmezler,play-offta elenecekler eleneceklerse de o saatten sonra çok da bir anlamı yok,Pandev alırsın anca.

İlk maç belli eder herşeyi zaten ne halt yiyip yiyemeyeceklerini..
Ki seri başı olmadıkları için ilk maçı içerde oynuyorlar..
2-0 gibi bir sonuç alamazsan her türlü elenirsin..

şampiyonlar ligi ayak bastı parası 12m euroudur. yayın havuzu 10mdir. fenerbahçe elenirse 10 m direk bize gelecek 22m olacak fenerbahçe katılırsa 5m 5m paylaşılacak yani fenerbahçe gruplara kalamazsa 5 m euro fazladan gelecek

yanlış biliyorsun ayak bastı parası 20 civarı bu sene yükseldi

Van Persie gibi bir adamı hiçbir dev takımın istememesi beni çok düşündürüyor en azından parayı bulan Milan gibi yaşlı seven bir takımın almasını beklerdim..
Demek ki bildikleri birşey var..

İlk maç belli eder herşeyi zaten ne halt yiyip yiyemeyeceklerini..
Ki seri başı olmadıkları için ilk maçı içerde oynuyorlar..
2-0 gibi bir sonuç alamazsan her türlü elenirsin..

Her halükarda bunu beklemek çok saçma bana göre.1 ay bunu mu bekleyeceksin?Zaten 3. önelemeyi geçerlerse bu plan yatacak otomatik olarak.Pandev almak için buradan gelecek olan paraya ihtiyaç yok.

fb play off kalırsa eger m.untd cıkar kesin hep böyle olmustur .. hemde rvp nani yi öperler hasret giderirler :DD:

Beğenmediğiniz Gomez Liverpool'a gidiyor.

Büyük ihtimal Balotelli'yle takaslayacaklar.

Fener'e Manu gelse de saraçoğlundaki maça handikap 2 bassak düğün var para lazım

CJuCkPSWIAAJilp.jpg:large

Konumuzla ilgisi yok ama Enes'e helal olsun,nereden nereye yav..
Potansiyel böyle birşey..

yönetim allah belanızı versin sizin emi gerizekalılar

Son düzenleme:
Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
Ajax (Hollanda)
CSKA Moskova (Rusya)
Club Brugge (Belçika)
Monaco (Fransa)

Şu 1.eleme rakipleri hepsi eler Fener'i

Fener Brugge,Monaco,Ajax'a karşı favori.CSKA Shaktar çıkarsa onlar favori ama 2.turda Manu,Leverkusen ve Valencia'ya karşı şansları yok.

Önemli olan takım olabilmek.Saplamışım yıldız futbolcuya.
Benim eksik bölgeme gerekli adamı alın ben başka bişey istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt