Transfer Nöbeti (ARSİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanımızda şöyle bir algı var Nani Persie geldi her maç 5-0 yenecekler :D
Ya futbol böyle bir oyun mu?
Club Brugge'ün kadrosundan kimseyi tanımıyordum geçen sene ama sağ bekini şimdi herkes anlatıyor,forvetine hayran oldum..
Belçika,Hollanda takımlarından korkacaksın..
Özellikle Hollandada Ajax'ın ölüsü bile içsahada gömer seni çimlere..
Brugge öyle bir uyutur ki bir anda gol yersin çok tehlikeli takım bunlar..
Seni tuzağa düşürürler..

insanları bilmem ama forum da şöyle bir algı var... 34 maçın 34ünü de fenerle oynayacağız :)

Niasse yedek icin gelsin gelcekse bu takima forvettem once sag acik net şart

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin sampiyoblar ligine kalabilecegini pek dusunmuyorum eger sansli olurlarsa torba sansi da yanlarinda olursa belki ihtmal var ama genel olarak mantikli dusunursek ilk elemede elenmeleri muhtemel olarak görüyorum monaco veya ajax cikarsa onun haricinde fener ilk elemeyi gecer

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanımızda şöyle bir algı var Nani Persie geldi her maç 5-0 yenecekler :D
Ya futbol böyle bir oyun mu?
Club Brugge'ün kadrosundan kimseyi tanımıyordum geçen sene ama sağ bekini şimdi herkes anlatıyor,forvetine hayran oldum..
Belçika,Hollanda takımlarından korkacaksın..
Özellikle Hollandada Ajax'ın ölüsü bile içsahada gömer seni çimlere..
Brugge öyle bir uyutur ki bir anda gol yersin çok tehlikeli takım bunlar..
Seni tuzağa düşürürler..

Haklısın da bu bizim çok iyi olduğumuzu göstermiyor başkan.Fener bizden daha iyi durumda şu an.

Bakın birşey söyleyeyim düşünün ki ilk turda elendiler,aldıkları adamları sadece lige konsantre etmek gerçekten güç..
Bu adamlar böyle arenalarda oynamayı çok seviyorlar,çok büyük bir tehlikedir böyle yıldız almak..
Bizim avantajımız Drogba ve Wesley varken domine ediyorduk Avrupa'da iyi işler yapıyorduk..
Onları diri tutan bu arenalarda oluşlarımızdı..
Madalyonun diğer yüzünü de düşünün ki Anelka'yı hatırlayın adam müthiş bir adamdı hakkaten sonra istemedi oynamak sarmıyor çünkü bayat geliyor sadece lokal işler böyle oyuncular için..
Daha büyük yerlerde olmak istiyorlar..

Chedjou semih balta koray dörtlüsünden iyi bir ikili çıkar bence,bu chirichesi alırsak sağbek oynar

Meunier: Son kez tekrarlıyorum. Bana GS ile ilgili soru sormayı kesin. Bu kulüple ilgili hiçbir şey yok.

Taraftarın bu kekoluğuna çok kızıyorum böyle iş bitmeden adama tweet atmak taciz etmek ne kadar 2.sınıf insan göstergesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt