Transfer Nöbeti (ARSİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meunier kim ya adamı havaya girmiş Atıyosunuz ibraya atın o yalanlasın bizi :D kaliteyi düşürmeyin bari ne taraftarlar var ya :)

O tweet de kötü birsey yazmamis ki. "There is nothing with that club" biraz komik duruyor ama burada anlasma gibi birsey yok demek istemistir.

Fener Brugge,Monaco,Ajax'a karşı favori.CSKA Shaktar çıkarsa onlar favori ama 2.turda Manu,Leverkusen ve Valencia'ya karşı şansları yok.

Hiç de favori değil. Ajax bu boru değil. Dediğin futbol ekolleri takım oyunu oynar, yılların sistemi var. Yıldızlarla değil takım olarak bunları yenersin.

bunu dünkü maçta gördüm.frikik golü dışında tamamen şova yönelik oynadı ama bi pok yapamadı.ciddi olcağını sanmıyorum naninin.

Ronaldogiller vardır Sergenim bunlardan biri Nani biri Quaresma'dır bu tür adamlar göze çok hoş gelen futbol oynarlar ama hiçbir yerde ne hikmetse sevilmezler tutunamazlar..
Çünkü bazen o kadar çok topla oynarlar ki adeta el freni olurlar..
Taraftarlar ilk zamanlar o bilek hareketlerine ''oovv,aah'' tepkiler verirler sonra takımın gole ihtiyacı olduğu anda yapıldığında ilk fitil ateşlenir..
Sneijder bize futbolun ne kadar kolay olduğunu öğretti aslında tek toplarıyla bence en iyi futbolcu tek pası en iyi yapan oyuncudur..
Bana gol attıran adam lazım yani ben Nani'nin korner bayrağında ki bilek hareketlerini izleyeceğime,Wesley'in ortasına gelişine vole vuran Podolski'nin golünü izlemeyi tercih ederim..

bu sene bjk içerde dışarda yener feneri.göreceksiniz.şenol hocayı hafife almayın.

En az bi stoper, Carole yedek mi alındı bilmem ama Telles'le gitmeyeceği kesin dolayısıyla bi sol bek, Melo'nun yerine bi ön libero, driblingi iyi bi sağ açık, ne yaptığını bilen bi forvet acilen alınmalı diyoruz hala Dany, Sercan'ın kamp performansını bekliyoruz. Sanarsın hoca yeni geldi, hocadan yana istikrarın amacı neki zaten takımın herşeyini bilmesi. Rakiplerin hamlelerine de bakınca bu sene iyimser olmak pek akıl karı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt