Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalar önce Nani´yi sen söylemistin, hemde transfer medyaya göre olmaza girmisken. Evet birseyler biliyorsun ve Možete mi reći...
aynen abiRonaldogiller vardır Sergenim bunlardan biri Nani biri Quaresma'dır bu tür adamlar göze çok hoş gelen futbol oynarlar ama hiçbir yerde ne hikmetse sevilmezler tutunamazlar..
Çünkü bazen o kadar çok topla oynarlar ki adeta el freni olurlar..
Taraftarlar ilk zamanlar o bilek hareketlerine ''oovv,aah'' tepkiler verirler sonra takımın gole ihtiyacı olduğu anda yapıldığında ilk fitil ateşlenir..
Sneijder bize futbolun ne kadar kolay olduğunu öğretti aslında tek toplarıyla bence en iyi futbolcu tek pası en iyi yapan oyuncudur..
Bana gol attıran adam lazım yani ben Nani'nin korner bayrağında ki bilek hareketlerini izleyeceğime,Wesley'in ortasına gelişine vole vuran Podolski'nin golünü izlemeyi tercih ederim..
Thomas Meunier @ThomMills 36 min36 minuten geleden
For the last time... I repeat. Stop asking me if I'm going to Galatasaray. There is nothing with that club. #turkishsupporters #gala #rumors
Hiç de favori değil. Ajax bu boru değil. Dediğin futbol ekolleri takım oyunu oynar, yılların sistemi var. Yıldızlarla değil takım olarak bunları yenersin.
Ronaldogiller vardır Sergenim bunlardan biri Nani biri Quaresma'dır bu tür adamlar göze çok hoş gelen futbol oynarlar ama hiçbir yerde ne hikmetse sevilmezler tutunamazlar..
Çünkü bazen o kadar çok topla oynarlar ki adeta el freni olurlar..
Taraftarlar ilk zamanlar o bilek hareketlerine ''oovv,aah'' tepkiler verirler sonra takımın gole ihtiyacı olduğu anda yapıldığında ilk fitil ateşlenir..
Sneijder bize futbolun ne kadar kolay olduğunu öğretti aslında tek toplarıyla bence en iyi futbolcu tek pası en iyi yapan oyuncudur..
Bana gol attıran adam lazım yani ben Nani'nin korner bayrağında ki bilek hareketlerini izleyeceğime,Wesley'in ortasına gelişine vole vuran Podolski'nin golünü izlemeyi tercih ederim..
dzudsakı almazlar o zaman.kanatları çok iyi bjknin.şenol hoca güzel bi takım yaratıcak.SON DAKİKA: Quaresma'nın Çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor. (NTV Spor)
Futbol takım oyunu neticede.
bu sene bjk içerde dışarda yener feneri.göreceksiniz.şenol hocayı hafife almayın.
Haftalar önce Nani´yi sen söylemistin, hemde transfer medyaya göre olmaza girmisken. Evet birseyler biliyorsun ve Možete mi reći...
dzudsakı almazlar o zaman.kanatları çok iyi bjknin.şenol hoca güzel bi takım yaratıcak.