Transfer Nöbeti (ARSİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münir. Look my coach. Be clever. Ok? Cmon my lion.

Beyler gereken cevap verilmiştir rahat olabiliriz.

Ronaldogiller vardır Sergenim bunlardan biri Nani biri Quaresma'dır bu tür adamlar göze çok hoş gelen futbol oynarlar ama hiçbir yerde ne hikmetse sevilmezler tutunamazlar..
Çünkü bazen o kadar çok topla oynarlar ki adeta el freni olurlar..
Taraftarlar ilk zamanlar o bilek hareketlerine ''oovv,aah'' tepkiler verirler sonra takımın gole ihtiyacı olduğu anda yapıldığında ilk fitil ateşlenir..
Sneijder bize futbolun ne kadar kolay olduğunu öğretti aslında tek toplarıyla bence en iyi futbolcu tek pası en iyi yapan oyuncudur..
Bana gol attıran adam lazım yani ben Nani'nin korner bayrağında ki bilek hareketlerini izleyeceğime,Wesley'in ortasına gelişine vole vuran Podolski'nin golünü izlemeyi tercih ederim..
aynen abi:hat:

Hiç de favori değil. Ajax bu boru değil. Dediğin futbol ekolleri takım oyunu oynar, yılların sistemi var. Yıldızlarla değil takım olarak bunları yenersin.

Oyle sistemle falan anca bi yere kadar. Ajax abarttigin kadar oynuyorsa en azindan her sene ceyrek final falan gormeleri lazim. Bence Fener yeni transferleriyle eler.

Ronaldogiller vardır Sergenim bunlardan biri Nani biri Quaresma'dır bu tür adamlar göze çok hoş gelen futbol oynarlar ama hiçbir yerde ne hikmetse sevilmezler tutunamazlar..
Çünkü bazen o kadar çok topla oynarlar ki adeta el freni olurlar..
Taraftarlar ilk zamanlar o bilek hareketlerine ''oovv,aah'' tepkiler verirler sonra takımın gole ihtiyacı olduğu anda yapıldığında ilk fitil ateşlenir..
Sneijder bize futbolun ne kadar kolay olduğunu öğretti aslında tek toplarıyla bence en iyi futbolcu tek pası en iyi yapan oyuncudur..
Bana gol attıran adam lazım yani ben Nani'nin korner bayrağında ki bilek hareketlerini izleyeceğime,Wesley'in ortasına gelişine vole vuran Podolski'nin golünü izlemeyi tercih ederim..

Futbol takım oyunu neticede.

Haftalar önce Nani´yi sen söylemistin, hemde transfer medyaya göre olmaza girmisken. Evet birseyler biliyorsun ve Možete mi reći...

ne sum duri i ti rekov... :D

bak bu konuda mütevazi olmicam... nani'nin fenere transfer olduğunu ilk ben biliyordum... fenerlilerden bile önce :) ama o ayrı bir hikaye...

şenol hocanın kadro mühendisliği çok iyidir beşiktaş bu sene ilk 2 ye oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt