- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Milletin agladigi yok beklentileri fazla tutmak istemiyolarDaha oyuncuyu izlemeden ağlamaya baslamis bile millet bi susun cokturmeyin su takimin ustune ugursuzluk Sergene mana buluyonuz Sergenden betersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin agladigi yok beklentileri fazla tutmak istemiyolarDaha oyuncuyu izlemeden ağlamaya baslamis bile millet bi susun cokturmeyin su takimin ustune ugursuzluk Sergene mana buluyonuz Sergenden betersiniz
Sead Kolašinac Zu juventus
Bende ruyamda
Muslera
İvanovic pepe hugo kolarov
Veratti iniesta
Gordum devamini goremedim saat caldi uyanmisim![]()
Vida------Hugo tandemi nasıl olur? Bence gol yemeyiz.
Defans hattı boyle olabilirdi ama orta saha biraz fazla kaçmış renkdassBende ruyamda
Muslera
İvanovic pepe hugo kolarov
Veratti iniesta
Gordum devamini goremedim saat caldi uyanmisim![]()
İlgileniyolarmis sadeceVay la kesin mi reis bu haber ?
Carole yerine istediğim adamdı
Carole'ü şöyle +5 milyon'a satıp Bruma'nın arkasına bu oğlanı koymadı hayalim en azından hiçbir defansıf problemimiz olmazdı![]()
Orta saha fazla kacmista hugo ne la baska birini gorememisimDefans hattı boyle olabilirdi ama orta saha biraz fazla kaçmış renkdass
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hugo bence iyi stoper ustelik genç.Yanina Pepe tarzı bi adam olsa gol yemeyizOrta saha fazla kacmista hugo ne la baska birini gorememisimbilincalti herhalde
![]()
İlgileniyolarmis sadece
Bize gelene kadar cok taliplisi vardir. Ayrica bruma konusuna gelirsek onun daha cok yolu var . atletico 2-0 onde dakika 85 griezman defansa yardima geliyo mac icinde bunu 7-8 kere yapti . savunma takim halinde yapilir defans'a yardima gelmeyen kosmayan adam avrupada ust duzey takimlarda oynayamazNe diyim renktaşım inşallah çökmezler Carole'den 5 milyon para kazanıpda bedava'ya Kolašinac'ı almak çok hoş olmaz mıydı reis
Bruma'nın çok büyük defansif problemi var sadece büyük maçlarda geriye gelip yardım ediyor
Ki haklıda zaten takımı hücumda tek başına taşıyor birde gelip defans mı yapıcam diye düşünüyor
Kolašinac'ı arkasına koyarsak boğa gibi birşey defansı sağlam tutar en azından