Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1yhOsDWIAE8g49.jpg

Haluk Ulusoy hem vizyonu hem yöneticilik deneyimi hemde futbol bilgisiyle bize başkan olacak en iyi aday ve iyi bir Galatasaraylı artık dursun Özbek bırakmalı istifada bir hizmettir

Alt yapıdaki çocuklar halı saha kıvamında.

Sağından atıp solundan geçmeye çalışan mı dersin kaleciyle karşı karşıya pas atma imkanı varken bencillik bile yapamayan ne yaptığı belli olmayan korkudan topa vuramayan adamlar.

Futbol
Basketbol
Ve diğer branşlar
Hangisi iyi bilader
Kulüp 2 sene önceye kadar her yerde zirvedeydi düştük bataklığa

NKGSDVBS
TapaTalK

Çok normal değil mi?O iyi olduğumuz günler de anlıktı,o zamanda da ileriye dönük bir proje veya yatırım yoktu.Ne bekliyorduk yani.

Simdi senelerce yardimci hocalik yapmis birini alip takimin basina gecirsek takim ucacak yani?

Ben kaliteden bahsediyorum... Barcadan kalite akiyor, koy JOR u Barcanin basina bak bakayim kupa veya kupalar kaldiriyormu...

Edit: JOR u da gectim ben veya sen gecelim Barcanin basina... Olmadi bakkal Haydar i gecir basa... Adamlar yine kupa alir... Neden ? Biz o kadar buyuk hocamiyiz veya tecrubemizmi var?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Madem bu olay bu kadar basit,Barça niye 2013-2014 sezonunu kupa almadan tamamladı en basitinden?Real niye Mourinho ile sadece 2 kupa alabildi 3 sezonda?Teknik Direktör faktörünü bu kadar küçümsemeyin.

Devlet yalakalari Ünal Aysalin kuyusunu kazimasaydi görürdük ileriye dönük projeleri....

Ahmet Yılmaz Çalık alınırsa artık isyan bayrağını çekecektir tam anlamıyla taraftar.

olacaklari alt alta yazalim:

14.01.2017: Konya deplasmaninda 0 veya 1 puan
Mac Sonu aciklamalar: Bu maclar telafisi var, henüz ilk yari yeni bitti bu macla blablabla

15.01.2017-20.01.2017: Ne gelen olacak ne giden, yaprak kimildamayacak.

21.01.2017: Karabük deplasmaninda yenilgi
Mac Sonu aciklamalar: 2-3 üst düzey futbolcularla son asamaya geldik. transferleri %99 bitti. hepsini kisa süre icinde aciklayacaz. Olusan puan farkini kapatacagimiza inaniyoruz blablabla

30.01.2017: Ahmet Calik Galatasaray'da (Bonservis 4 Milyon, yillik 1.8 Milyon cakil tasi, pardon yurrro)

31.01.2017: Sigthorsson vari santrfor transferi (müzmin sakat)

01.02.2017: Cenaze namazi ve kapanis.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Altaylı: Bir Çin takımı da başkan Dursun Özbek ve ‘hık deyicisi’ Nazifoğlu’nu transfer etse de şu Galatasaray’ı kurtarsa.

Adam haklı.

Bjk Olcay, Kerim, Veli, Rhodolfo' yu yolluyomuş. Ne yazıkki adamların yollayacakları nerdeyse bizim mevcutlardan daha iyi.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heerenven, Odegaard'ı yarım sezonluk kiralamış.

madem mâli sıkıntı var, 6-7 milyona Vitor Hugo veya Vida alamıyoruz, 4 milyon euroya Ahmet Çalık peşinde koşacağımıza 2-3 milyona Kharechidi alınsın. Gerçi nasıl alacaklar ki, Kiev peşin ister parayı, nakit 2 milyon olmayınca, 4 milyona veresiye Ahmet çalık peşinde koşuyolar.

Bir mucize olsa da transfer yapmadan kapatsak şu dönemi

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt