- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Mehmet Ekici = Sinan Gümüs + Josue yarim sene kiralik + Chedjou + 250 bin euro
ne dersiniz?
ne dersiniz?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ahmet Çalıkta neden ısrar ediyoruz anlamak güç gerçekten
ne dersiniz?![]()
ne dersiniz?![]()
Arkadaş bizim takımın orta sahası bu kadar leş ve +32 yaş 3 adamdan kuruluyken
ilerideki LW_ST_RW denen 3 oyuncun bu kadar savunma yapmaktan bir haberken
Sol&Sağ bekin bu kadar kötüyken
Stoper'e Silva-Boateng'i getirecenki anca onlar çözer defans problemini tek başına !!!
chellini-varane ikilisi daha isabetli bi seçim olurdu doğrusu
Şu Khacheridi'yi gidip alın sene sonu sözleşmesi bitecek 2*2.5 verin bırakırlar her türlü
Bir tanede stoper kiralayın büyük takımlarda oynamayan Zouma-Mamadou Sakho gibi adamlar Ivanović-Badstuber-Subotic gibi adamlar var Mathieu gibi bir yığın adam var
Sen ne diyorsun ben Adnan Sezgin'i tercih edeceğim neredeyse az kaldiBunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama,tulunu 100 kere nazife tercih ederim.
Yönetimi savunmuyorum
Lakin yönetim kötü diye suana kadar oynanan kötü oyunun baş sebeplerden birisi de Riekerinktir
Olcan in forma duruyordur belkiBizde xl forma yok
Birde özel forma mi yaptiracagiz ahmet calik icin
[FONT="]ÖZEL – Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi kardeşi Mehmet Özbek hakkında konuştu. Bu konuşmanın detaylarına babaspor.com ulaştı.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4B4B4B][FONT="]Sarı kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek’e camianın ileri gelen isimleri kardeşi hakkında uyarılarda bulundu. Bir sohbet esnasında Dursun Özbek’e “Kardeşin Mehmet Özbek ile ilgili olumsuz yorumlar yapılıyor ve sert eleştirilere maruz kalıyorsun” sözlerine Dursun Özbek tepki gösterdi.[/FONT]
[FONT="]Başkan Özbek’in, “Ben ve kardeşim 40 yıldır ticaretteyiz. Bu süredeki başarısı ortadadır. Onsuz bir iş düşünemiyorum. Mehmet Özbek’e güvenim sonsuzdur. Onunla sonuna kadar birlikteyim. Eleştiriler umrumda değil.” dediği öğrenildi.[/FONT]

bunu kabul etmezler. sag beke pereirayi aldilar. orta sahaya selcuk pahali gelir. cjosue+chedjou+selçuk+sabri daha iyi geliyosa böyle gelsin
Bizde xl forma yok
Birde özel forma mi yaptiracagiz ahmet calik icin