Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | Eski Beşiktaşlı Daniel Opare, RC Lens'te.

Dursun Özbek geldikten sonra artık transfer döneminin de heyecanı kalmadı. Eskiden bi sürü ters köşe transferler yapılırdı. Bir anda hakkında hiç konuşmadığımız, tahmin etmediğimiz oyuncular gelebiliyordu. Şimdi o kadar eminiz ki, gelecek oyuncuların en fazla Ahmet Çalık ve Garry Rodrigues olacağına.

Eskiden gece yarısı pat diye bir oyuncuyu İstanbul
'a getiriyorduk, şimdi akşam oldu mu bu saatten sonra transfer olmaz diyoruz.

Dursun Özbek geldikten sonra artık transfer döneminin de heyecanı kalmadı. Eskiden bi sürü ters köşe transferler yapılırdı. Bir anda hakkında hiç konuşmadığımız, tahmin etmediğimiz oyuncular gelebiliyordu. Şimdi o kadar eminiz ki, gelecek oyuncuların en fazla Ahmet Çalık ve Garry Rodrigues olacağına.

Eskiden gece yarısı pat diye bir oyuncuyu İstanbul
'a getiriyorduk, şimdi akşam oldu mu bu saatten sonra transfer olmaz diyoruz.

dediğin gibi o zamanlar dursun özbek ve yönetimi yoktu o zamanlar

Arkadaşlar inatla yanlış yapılıyor,Galatasaray'ın Hugo'ya felan ihtiyacı yok..
Kesici stoper he alacaksanız yanına Popescu beynine yakın bir adam efsane olur ama kesici ala ala mahfolduk hala anlayamadılar..

Bipspor da cok sallamaya basladi

Anlasti diye giriyorlar habere,gün gectikce kiviriyorlar

Valla öyle adamlar gidiyor ki yeni transfer gibi seviniyorum..
Bunlar virüs gibi ya takımın ayak bağı..
Ama gönder gönder bitmiyor,Sabri,Hakan,Selçuk,Podolski,Cavanda,Yasin,Chedjou,Semih

Bir çırpıda bir 8 da ben saydım..
Şaka gibi

vitor hugo
harold preciado bunlar hep scout ekibi çalışmaları geçen yıl da yaptılar donk alındı umarım bu sefer dinleyip alırlar

sebastian anderson

geçen yıl 38 maçta 24 gol atmış
bu yıl 3 maçta 3 gol ile başlamış sezona isveçli 91 doğumlu 190 boyunda forvet

vitor hugo
harold preciado bunlar hep scout ekibi çalışmaları geçen yıl da yaptılar donk alındı umarım bu sefer dinleyip alırlar

boyle genc yetenekli oyuncular biraz pahali oluyor, 6-7m bonservis odemen lazim ama tutarsa 2-3 yil sonra 10-15+ satarsin

mesala ajax davinson sanchez'i 5milyona aldi, simdi barcelona istiyormus, satmak isteseler en az 20m

Bu bir küçülme operasyonudur.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

sebastian andersson gibi maliyeti düşük bir forvet alınırsa narsigh gibi biri de alınmalı diye düşünüyorum

ali naci küçük ‏@nkucukk 3 dk.3 dakika önce
Lukas Podolski, Çin'e giderse Galatasaray'ın forvet için 1 numaralı adayı Norkopping'de oynayan Sebastian Andersson
Geçen yıl 14 gol 3 asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt