Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basaksehırden uguru geri alak lan , stoperede vida ve şu jaroslav jach gelsin.tamamdır.

Arkadaş tempo yapacak stoper lazım tempooooooooooo hala ağır adamlara bakıyoruz ersan gelirse gene yan pasa devam ederiz daha da ötesi olmaz hala hatalarımzdan ders çıkaramıyoruz eğer gidip de alırlarsa yazıklar olsun bu yönetime zaten sağ ve sol bekler vasat defansif anlamda en zayıf halkalar stoperlerden bari biri iyi olsa da diğer beceriksizlerin açığını kapasa

Muslera
Sabri Chedjou Ersan Carole
De Jong Selçuk
Garry Sneijder Bruma
Eren

:38573:

Senol Gunes Ersan i istermis. Bjk ya geri dönsun zaten.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Abdullah hoca şampiyonluk apoletiyle gelecek anlaşılan.. sezonu bülent kaptan ile bitiririz yüksek ihtimal

----------Muslera

Linnes-Semih-Terry-Carole

------Tolga----Ndiaye

Garry----Sneijder---Bruma

-----------Podolski

C17DNM0XgAAvxTc.jpg

18 transfere 45 milyon harcamis bu yonetim hincal'a höre

Dua edelim de bu sezon şampiyon olalım. CL'den brüt 30 milyon euro geliyor. Seneye kafadan 7-8 transfer lazım. Yoksa altından kalkamayız.

Bide Ersan cikti basimiza

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin "transfer duyumlarini" hala ciddiye alan var mi acaba? :D Bir zamanlar da Kaka,Forlan,Hamit Besiktasa gelecek hatta Hamit Besiktasin kaptani olacak demisti cok iyi hatirliyorum :asd:

Twitter

Bu adamin "transfer duyumlarini" hala ciddiye alan var mi acaba? :D Bir zamanlar da Kaka,Forlan,Hamit Besiktasa gelecek hatta Hamit Besiktasin kaptani olacak demisti cok iyi hatirliyorum :asd:

Twitter
Altina da biri yorum birakmis; abi bana sen hic zengin olmayacaksin dermisin. Simdiden tesekkurler

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Ertem ne derse tersi cikiyor zaten

Sneijder fb de demisti daha once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt