Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür yabancı sınırına takılmadan 5. Türk stoperimizi de almışız. Zaten Milli Takımımızdan da izliyoruz Türk stoperlerinin ne kadar sağlam ve güvenilir olduklarını. Kulübümüz çok akıllıca bir yatırım daha yaptı. Gençler'de aldığı ücretin 5 katını vermezsek de ayıp olur şimdi.

Ben Ahmet Calik Transferini 99% olarak görüyorum. 2 Milyon Euro Bonservis.

------------------Muslera----------
Transfer-Ahmet-Transfer-Carole
---------DeJong--Tolga-----------
Garry-------Sneijder-------Bruma
--------------Transfer--------------

Podolski giderse Forvet alinacak.
Kesin birde Yabanci Stoper alinir.
Sag bek düses düserse olur diye düsünüyorum.

Sonucta gec kaldik.

Semih ve Hakan Balta bizi Konya ve Karabük maclarinda yakacaklar.

2.500.000 Bonservis.
Yabanci Stoper insallah alinir. Artik Allaha dua ediyorum. Ahmet & Hakana kalirsak vah vah vah... ++++ Sabri... Cöküs

semih,ahmet çalık,serdar,hakan balta breh breh çöpler toplanmış sağbekde sabri.. keriz yoluyorlar..

Renktas gercekten Ahmet transferinden sonra stoper alinacagina inaniyor musun ? O is bitti ligde yedigimiz 15-16 golun 9 tanesini kafa golu olarak yemisiz aldiklari adam Ahmet Calik. Yaziklar olsun bunu kabullenin artik Ahmet'i banko 11 oyuncusu olarak aldilar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiiki Banko oynamasi icin alindi. Aksini iddaa eden yok. Sag Stoper Ahmet oynar. Semih yedekte bekler. Suan Hakan Baltanin yerine Adam lazim.

Dedigim gibi Dua ediyorum artik. Insallah diyorum. Iyi düsünmek istiyorum.

Cavcavı zengin yaptık

Elin Azizi bile akıllı işler yaparken bizimkiler yine salaklık peşinde

2014den beri kötü yönetiliyoruz

Bu komisyoncu hırsız yönetim gidene kadar Galatasaray taraftarlığmı askıya alıyorum Umarım takımı batırıp sktr olur gidersiniz yoksa başka türlü kurtulamayacağız bu para kanseri adamlardan

Sabri- Semih-Ahmet-Carole

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Ulan ben sizin gibi yönetimin....

VIA_L8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi bakıyorsun her hava topu kalende tehlike,stoperlerin 1.85 altı ve yerli çöpler sen gidiyorsun 1.84lük bir çöpe 2.5 milyon euroyu bayılıyorsun,tam soygun .. Galatasaray iflas etmişdir..

Maclara giden de forma alan da kulube en ufak para kazandiran da agir gerizekalidir. Colugunuzun cocugunuzun bogazindan kesip verdiginiz paralar bu serefsizlere gidiyor iste.

Galatasaray için kuruş harcamama kararımı Galatasaraylılığımı askıya almayla değiştiriyorum, iflas ettirilmiş,bütün mal varlığı üç kuruşa peşkeş edilmiş bu zavallı klüp haramilerin eliyle tamamen bitirilince gerçek taraftarı ortaya çıkıp klübü batakdan çıkarır lakin haramilerin olduğu Galatasarayda ben yokum..

Muhteşem vizyon denir buna.

Kulübün ağzına sıçma vizyonu.

Ahmet'in Serdar,Semih ya da Hakan'dan ne üstün yanı var bu 3 futbolcuda Ahmet Çalık'tan milyon kere üstün. Bu adama 2.5 milyon vereceğine adam akıllı bir bonservis parası öde üst düzey bir stoper al aklınızı seveyim

Oooohhhh kazık hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt