Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor ZTK finalini veriyor.

Klüp olmuş çiftlik. Podolski istediğ zaman oynuyor, istemediği zaman oynamıyor. Yasinin affedilmesi, Tolganın sakatlığı ve bununla ilgili acıklamalar, Yapılan ve yapılmayan transferler.

Bundan sonra bunların yapacağı transferden hayır gelmez. Zaten en fazla 1 yada 2 tane transfer yaparlar. Bunlar hani çok kaliteli oyuncu olsada yetmez.
Ligide en iyi ihtimalle 4. bitiririz.

Dediğin gibi çiftlik olmuş

ahmeti övmek nedir ya? Ben pek çok maçını izledim, son derece vasat bir stoper. Nefret edilen Semih bundan çok daha iyi.

Eskisi gibi sınır olsa yine övmezdim ama hiç değilse hem anlardım, hem de yapıcı olurdum. Ligin en iyi oyuncuları hep yabancıyken biz hala yerli alıyoruz.

Hasan alinin hareketlere bak musleranin ustune yuruyo bu hasan aliyi arenada bi hoplatmak lazim

Dün demiştim; Spahic ve Maicon alınsın diye.

Sabri-Ahmet-Semih(Hakan)-Carole mü? Yoksa; Maicon-Spahic-X-Carole mü?

Hem bedavaydı hem daha büyük oyuncular.

Bu Fenere giden cirkeflesiyor, cok acayip birsey.

Bu Hasan Ali de sessiz gerizekalinin tekiydi, ne zaman oynamaya basladi yürek yedi hiyar agasi.

hasan ali ve bekir irtegun, bu ikisi efendi bilinip bozulanlarda liderdir

ustelik bekir uni mezunu

Forvete de bir komisyon transferi bekliyorum. Tahminim; Bursaspor'dan Kubilay Kanatsızkuş. Bonservis 3.5M + 2 oyuncu..

hasan ali ve bekir irtegun, bu ikisi efendi bilinip bozulanlarda liderdir

ustelik bekir uni mezunu

Efendilik üniversite mezunlugu veya egitim ile mi ölcülüyor ?

Ama katiliyorum dedigine ben de yazmistim yukarida Fenere giden bozuluyor. Topal da efendi adamin tekiydi ta ki Fenere gidene kadar, o da cok cirkeflesti. Tabi Caner, Ayi Volkan, Emre B. seviyesine ulasamaz ama o bile degisti orada. Camia olarak böyle olduklari icin herkese sicriyor anlasilan bu cirkeflik.

egitim onemlidir . nani de bu macta gordugu ikinci saridan kirmizi nedeniyle valencia daki ilk maci cezali gecirmisti

Tribun DergiOnaylanmış hesap ‏@tribundergi 2 sa.
ÖZEL - Parmağı kırık #Muslera için #Puma özel eldiven hazırlattı.
C19vXRAWQAARty6.jpg

hay sizin yapacaginiz transfere ulan ahmet calikla nereye kadar ?
2 ci stoper olarak alinmissa birsey denmez ama sanmiyorum bunlarin baska stoper alicagina.

Ne zaman olacak bilmem ama bir an önce bir milyardere verilmeli kulüp. Kongreye zaten biz gidemiyoruz, istifa sesimizi duyan yok.

Böyle olacağına bir Rus alsın ve hem baronlardon,hem komisyonlardan kurtuluruz. Adamların kendi şirketi gibi olacak.

Türkiye'deki en büyük örnek; Göztepe. Herkes görecek 3-4 sene içinde Süper Lig'de zirveyi zorlayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt