Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle ahmetin parası hiç te makul değil.ahmetın alacagı para gayet makul fakat garry rodrugues 400 m dan 1500 m maas teklıf edelmesının nedenı ne olabılır? acaba parayla mı ıkna ederız dedıler. paok dan oyuncuyu ıkna etmek dahamı zor bızde bu yabancı hastalıgı nedır "hastalık" ozellıkle tırnak ısaretı koyuyorum bu hastalık ederının 4 katını verdıgımız ıcın soyledım garry 850 m verseler gelmıyecekmıydı %100 ustunde zam
Bende bunu anlamıyorum 2.5 milyon euro az para degil bu şartlarda 10 milyon lira yapar.Fenev Kjaer'i 15 milyon liraya almıştıÖncelikle ahmetin parası hiç te makul değil.
Makul diye algilamanizin nedeni serdar,eren ve tolga gibi anadolu topcularina verilen yüksek maaşlar.
Ahmet kim ki neyi kanıtlamış ki senelik 4 tirilyon+maç başı 20 bin lira alacak?
Rodriges, konusunda ise sözleşmesinde yazan paranın yarısının bile onun cebine gireceğini düşünmüyorum.
SARI-KIRMIZI!
Öncelikle ahmetin parası hiç te makul değil.
Makul diye algilamanizin nedeni serdar,eren ve tolga gibi anadolu topcularina verilen yüksek maaşlar.
Ahmet kim ki neyi kanıtlamış ki senelik 4 tirilyon+maç başı 20 bin lira alacak?
Rodriges, konusunda ise sözleşmesinde yazan paranın yarısının bile onun cebine gireceğini düşünmüyorum.
SARI-KIRMIZI!
Avrupa'da mücadele etmiyoruz bu yıl.
Trabzonspor'dan mi?Joao Pereira niye alınmaz ?