Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'in kurtulusu belli

Dursun'dan ve onu destekleyen uyeler ve taraftarlardan (bizim forum'da var bi tane taraftar(!)) kurtulmak

ahmetın alacagı para gayet makul fakat garry rodrugues 400 m dan 1500 m maas teklıf edelmesının nedenı ne olabılır? acaba parayla mı ıkna ederız dedıler. paok dan oyuncuyu ıkna etmek dahamı zor bızde bu yabancı hastalıgı nedır "hastalık" ozellıkle tırnak ısaretı koyuyorum bu hastalık ederının 4 katını verdıgımız ıcın soyledım garry 850 m verseler gelmıyecekmıydı %100 ustunde zam
Öncelikle ahmetin parası hiç te makul değil.
Makul diye algilamanizin nedeni serdar,eren ve tolga gibi anadolu topcularina verilen yüksek maaşlar.

Ahmet kim ki neyi kanıtlamış ki senelik 4 tirilyon+maç başı 20 bin lira alacak?

Rodriges, konusunda ise sözleşmesinde yazan paranın yarısının bile onun cebine gireceğini düşünmüyorum.

SARI-KIRMIZI!

Makul diye algilamanizin nedeni serdar,eren ve tolga gibi anadolu topcularina verilen yüksek maaşlar.

Rodriges, konusunda ise sözleşmesinde yazan paranın yarısının bile onun cebine gireceğini düşünmüyorum.

SARI-KIRMIZI!
Bende bunu anlamıyorum 2.5 milyon euro az para degil bu şartlarda 10 milyon lira yapar.Fenev Kjaer'i 15 milyon liraya almıştı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan Ahmet Çalık'ı transfer etmiş bu vizyonsuzlar daha yeni öğreniyorum, ne kadar soğutmuşlar beni takımdan!

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deportivo, Babel'in yerine bir baska Hollandali Ola John'u transfer etti.

SARI-KIRMIZI!

su konuda hemfkırız serdar eren selcuk sneijder podolskı sabrı semih tolga deyong daha yazamadıklarım yanı aklıma gelmıyenler bunlar bu paraları hak etmıyorlar fakat dıger taraftan galatasaray formasını gıymeyı hak etmıs her oyuncu mınumum 1m cıvarları maas alır sımdı bıze 400 bınlıraya oyuncu gelse benım taksı plakam ondan daha pahalı dıye tepkıler verılıyor ımonoto cok eskı bır mazı degıl ahmet neyı kanıtlamış sorusuna cevap vermem gerekırse bu ulkenın her vatandası bır portekızlı brezılyalı hollandalıdan daha degerlı ve onlardan daha cok herseyı hakedıyoruz ontıvero, Izet Hajrovic, Guillermo Burdisso, José Rodríguez neyı hak etmıstı bunlar 1-2 yıl once yapılan transferler daha gecmıse ınersek bu lıste uzayacagını sende cok ıyı bılıyorsun sadece benım vurgulamak ıstedıgım sey kendı ınsanımıza dah cok guvenmek ve degervermek gerekır ahmet'e fırsat vermeden onu yargılamak nekadar doğru olur? ve ya ahmet gıbı daha bırsuru gencımıze bu yabancı hayranlıgından kurtulmak gerekır ontıvero geldıgınde arjantının yenı messı dıye lanse edıldı kımse neyı ıspatladı dıye sormadı ozaman bızden olananda sormadan onyargısız tam destek verıp sımdıye kadar kanıtlıyamadıgı (kanıtlıyamadıgı kelımeyı sen oyle dusundugun ıcın yazdım) yetenegını ortaya cıkarmasına yardımcı olmamız gerekır yada yabancılara tanıdıgımız sansı en azından verelım kımse garry rodrıguesın verecegı performansı konusmazken ondan dah ucuz bır bonservısle ve maasla alınmıs adamın performansının sorgulaması asıl problem bunlar benımm sahsı dusuncem katılırsın yada katılmazsın herdurumda saygı duyarım....

Son düzenleme:
tspor nokta atışı 3 transfer yapmış. biz hala ahmetle semihle uğraşalım. adamlar zekiyavrudan kurtuldu biz hala zabriyle devam...

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ligde bizden daha iyi transfer yapan baya kulüp var

Bi bizimkiler akıllanmadı

Son düzenleme:
Ne diyelim inşallah bu Maicon iddiaları doğrudur
Stoperler Ahmet-Koray-Maicon götürür bir şekilde mart'da Serdar'da iyileşirse olur

Sene sonu duruma göre Semih-Hakan-Koray'la yollarımızı ayırıp 1 tane daha 11 stoperi alınırsa

Ahmet-Serdar-Maicon-Transfer her türlü olur

Abi gözünüzü seveyim biri çıksın şu Dursun'un cebine 1 dolar koysun Fetöcü diye polise ihbar etsin başka türlü kurtulamıcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt