Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mert Akman

Neden küfür etti cocuk

Rahatsız heralde.Irkçı Hamzanın takımı berbat dedim.Herif gelmiş riki beyde ırkçı ozaman hollandalıları doldurdu takıma.Ayrıca sende ırkçısın gibi bişey söledi.Bende lanlı cevap verdim.Herif küfürlere başladı.Her lan diyene küfür edeceksek işimiz var.

Rahatsız heralde.Irkçı Hamzanın takımı berbat dedim.Herif gelmiş riki beyde ırkçı ozaman hollandalıları doldurdu takıma.Ayrıca sende ırkçısın gibi bişey söledi.Bende lanlı cevap verdim.Herif küfürlere başladı.Her lan diyene küfür edeceksek işimiz var.

Anladim

1 ay yemis ucuz atlatti acikcasi

Uzun aradan sonra küfürlü kavga görebildiğimiz için şükranlarımı sunuyorum

ne rahatsızlıgı mert bey epeydir küfür okumuyoruz bizede iyi geldi

Yav normalde forum diye herkes herkese küfür ediyorda.Bunları gerçek hayatta yüz yüze görmek lazım nasıllarmış.Adamın altına işettirirler valla.Biz neler gördük burayada anlatmaya yetmez.Bu arkadaş gerçek hayatta kuzu gibidir muhtelemen.

Arkadaş baya kaşındı.Normalde bukadar sakin karşılamazdım ama malum yarın kritik maçımız var.Forumdan ayrılmak istemedim.Şuraya arkadaşlarla stres atmaya geliyoruz böle cahil herifler yüzünden keyfimiz kaçıyor.Herkese verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kendi adıma özür dilerim.
İşte delikanlı bi GALATASARAYLI
Sakin kalmanı takdir ettim

NKGSDVBS
TapaTalK

Hamzaya küfürden çok ceza gördüm de onu savunup ceza yiyen ilk kez görüyorum..

tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt