Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle hala bir forvet ve stoper gerekli, sag bek malesef bu sezon böyle idare edecegiz

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Garry gibi oyuncuları arayıp bulan çok iyi bir scout ekibi var. Çok çalışkanlar."

• Sebastien Haller,Kapustka,Emre Mor,Moussa Dembele vs vs
    Kaldı ki bunlar bizim duyduklarımız daha neler var kim bilir

Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz, önümüzdeki 5 yılda savunmamızın bel kemiği olacak. Onu yakından tanıdığım için scout ekibine de sormadım."

Ama kulübü yöneten zihniyet bu olunca pekte bi önemi kalmıyor ne yazık ki.

ayriyetten ereni hic begenmiyorum bizde en fazla yedek olucak bir forvettir kendisi

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
murat ulusar - 14.01.2017 21:24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

2. yarısını izledim maçın. Rodrigues pırpır bir kanat oyuncusu. Atılan paslara iyi hareketleniyor‚ açık alanda çalım atabiliyor ama forvet pozisyonunda oynayabilecek bir stili ve fiziği yok‚ rakibi Bruma gibi karşısına alıp arka arkaya 2-3 kişiyi geçip penetre edebilecek bir tarzı da yok..
4-5 milyon euro eder. Ederinin oyuncusu.. Yaşı 26.. Daha fazla gelişmesi zor..
Ama bizim gibi 8 milyona kazma alan bir camia için‚ iyi transfer.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:Drodrıgues forved degıl .kaldı ki bugun 5-6 çalım atmıstır.bruma gibi 2-3 adamı gayet rahat gecer.o yetenekte.

Forvet şartoğlu şart.. Heleki Selçuk elfreninin yerine kesinlikle bi ortasaha gerek..

Zaten stoper de şart..

Yani kısaca yarışta kalabilmemiz için : Forvet-Stoper ve ortasaha şart..

stoper ve forvet transferinden caydım, bize önce ortasaha lazım. selçuk artık ölmüş, bu ortasaha ile gidemeyiz.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xelçük'ün yerine bir orta saha lazım. Stoperi geçtim santrafor ve orta sahaya ihtiyacımız var.

Herkes baska bir pozisyonda kusur görüyor ve transfer istiyor.

Sorun da zaten burada bizi 1-2 transfer kurtarmaz. Takimin genel anlamda bir revizyona ihtiyaci var.

Takimda futbolu birakmis dolu futbolcu var, hem mental olarak hem de fiziken. Özellikle fiziken.

Cezalı arkadaşlarımız uzulmesın onlar ıcınde transfer nöbetındeyız

Sol beke de transfer yapsak iyi olur aslında

Carole bu gidişle bir sürü gol yedirir

Poldi kalıyor...
Santrafor transferi olmaz gibi :(

Aslında gerekiyor yinede

Levent Nazifoğlu: "En az bir transfer daha yapacağız. Mevki belirtmek istemiyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt