Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou'yu hayattan bezdirip borçlu çıkarıp göndereceğiz galiba

Bu Vitor Hugo bana birini çağrıştırıyor. Yine Brezilya'dan bi futbolcuydu. Heh Doria'ydi galiba. Bir türlü alamamıştık. Yine alamayacağız gibi.

Vitor Hugo imkansıza yakın. Fazla ümitlenmiyorum.
Sol Stoper Hakan Baltanin yerine oynar.
Sağ Stoperde ya Ahmet Çalik gelir veya kiralık bir oyuncu. Serdar Aziz düzelene kadar kiralık oyuncu ile idare ederoz. Sakho mesela.
Sağ bek kiralanabilir. Aleix Vidal veya sagna satın alınabilir.
Sağ acik garry gözüküyor.
Forvete Pato tarzı biri.

Vitoe Hugo, Kiralik Stoper, Sagna veya baska sağ bek ve Forvet = Şampiyonluk

Kolay kolay yeni transferleri elestirmem ama bu garrye isinamadim,pino veya dos Santos gibi bal yapmayan ari olmaz insallah

Ali Naci'nin chedjou hakkinda yazdiklarina bakin :D

Rodrigues'e 3.5 , Ahmet Çalık'a 4 milyon euro var , ama adam gibi stoper alın dediğimizde para yok.Riva ile Florya'yı peşkeş cektiniz yetmedi mi ? Bırakın artik şu komisyon kovalamayı.Adamlar komisyonda oyle bi boyuta ulaştı ki artık Selanik'e bile uzanıyor elleri

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolay kolay yeni transferleri elestirmem ama bu garrye isinamadim,pino veya dos Santos gibi bal yapmayan ari olmaz insallah

Heh pino :)
Diyorum kime benziyor bu adamın transferi...
Pinonun lakabı el mago idi :)
Mersinde bile barınamadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2- 2.5 milyon euroya Narsingh'i almayip rodrigues e 3.5 veriyorlarsa bilin ki en fazla rodrigues 2 milyon euroluk oyuncudur.1.5 milyon eurosu da bu işle meşgul olan komisyoncunun cebine iner artık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon, Tosic ve Caceres'i büyük ölçüde bitirmiş. Castillo'nun da bonservisini almışlar.

C1hPsTbWgAAOHjh.jpg

Trabzon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt