Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Transfer Şart. Stoper, Önlibero, Forvet. Yoksa çok çile çekeriz.

Kaliteli bi kaç adam alsınlarda kaç para verdikleri beni ilgilendirmiyor. Maicon'la beraber ön libero ve forvette şart.

İlk önceliğimiz çift yönlü orta saha olmalı Badou gibi.

Maicon,Badou,Harold Preciado(Videolardan etkileyici görünüyor)

Eren bunu da atamadı elazığlı oyuncu kendi kalesine attı

SARI-KIRMIZI!

Bruma satılmazsa takımımız bruma ve rodriguezi kullanacak gibi duruyor. Bu arada sinan ve kerem çalışkan gibi oyuncuların körelmemesi lazım... Özellikle sinan çok çok önemli bir yetenek..... hızlı son vuruş becerisi çok iyi ve seri şut çıkaran bir oyuncu şans veriirse özgüven problemini aşacaktır.

Şu carole Galatasarayın kanatlarında olmamalı. Savunmada özellikle topsuz savunmada hiç yok. sene başında olcan adının Carolden daha fazla güven verdiğiini söylemiştim. Hücum kısmına bakınca tamam teknik, bilekleri yumuşak ama kanatta oynayan oyuncunun biraz enerjik olmasını beklerim. Tamamen durarak oynuyor. Topu genelde orta yapmak yerine içeriye veriyor. Bazen boş krambole de olsa orta yapmak oyunu hızlandırır. Rike nin bunu ona anlatması lazım. HA Carolden iyi bir oyuncu çıkacağını düşünmüyorum ya neyse.... iyi bir teklif geldiğinde direk satılmalı...

Gelde anlat iste... Zaten bosuna bu forumda begenilen oyuncular teneke baglanip yollanmiyor :D

Mesela dun Iskandinav ulkelerinin birinden bi zenci forvet oyuncusunu nasil begenmisler nasil begenmisler (ismi suan aklima gelmiyor), adamin 16 dk lik videosunu izledim, neresini begendiklerini hala cozemedim :asd:

Valla reis Garry Rodrigues&Ahmet hakkında bende dahil pek olumlu değildi görüşlerimiz utandırdılar ikiside iyi başladı

Ama genel olarak var bu formda beğenilmeyen oyuncuların iyi çıktığı çok oldu katılıyorum reis

Ayrıca Linnes sağ bekte Sarbi'den
Sol bekde Carole'den iyi oynuyor

Carole en fazla yedek joker oyuncu olur bu takıma(CDM-SB-STP oynayabilir) ama gerçekten 5m gibi teklifler varsa biran önce yollanmalı

Ricardo Vaz Te 4 gol atmis harcaniyor akhisarda keske bize gelse

Poldi'den ben artık ümidimi kestim maalesef son maçına çıktı gibi bir his var içimde hareketleri filan belli istemiyor artık burda kalmayı gibi

Renktaş bence Brumaya biraz öfkeliydi yoksa maçın ilk yarısında istekli gördüm Poldiyi

Haksızda değil ama top onda değilken yerinden bile kıpırdamıyor yani inanın 35 yaşındaki Drogba çok daha hareketliydi ondan

Böyle oynayacaksa gönderilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt