Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla reis şöyle birşey var mesela 8 numara için genç çevik B2B karakterli saldırgan bir scout transferi olabilir
Ne bileyim sol bek&sağ bek için ucuz tecrübeli bir adam bulabiliriz

Ama stoper&forvet yavana atılmamalı bence tüm parayı gömmemiz gereken yerler ismiyle kalitesiyle performansıyla yıldız 2 tane adam gerek oraya. Mesela Sakho&Pato gibi net 2 adam gerekiyor

Ama olur mu kesinlikle dediğin gibi beceremezler maalesef reis
her cümlesine katılıyorum orta sahamız çok yavaş poldi sneijder selçuk de jong hepsi durağan adamlar.bize hızlı çevik bir orta saha lazım scout transferi olur.. ama forvete luiz adriano çok isterdim mesela yaptığı işi iyi anlıcak bir forvet lazım.. eren napıyo ben anlamıyorum sahada mesela burak yılmaz da bilmiyodu ne yaptığını ama Hakan şükür biliyodu çok iyi pres ve takım oyunu vardı elmander de biliyodu baros da biliyodu ama bunlar gelirmi bi daha bilemem

Bunlar da ne kafadaysa

Oleksandr Karavaiev: "Fenerbahçe'nin ciddi bir şekilde Sergiy Sydorchuk ile (Orta saha /25) ilgilendiğini biliyorum"

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

488f7df3c31b8475fd926dcd4048e5ba.jpg

Trabzonda böyle hamsi yemeye giderse ne olur acaba

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bu ne ya.

Üstüne cuval giyip gezse bu giydiginden daha güzel yakisir bir insana.

her cümlesine katılıyorum orta sahamız çok yavaş poldi sneijder selçuk de jong hepsi durağan adamlar.bize hızlı çevik bir orta saha lazım scout transferi olur.. ama forvete luiz adriano çok isterdim mesela yaptığı işi iyi anlıcak bir forvet lazım.. eren napıyo ben anlamıyorum sahada mesela burak yılmaz da bilmiyodu ne yaptığını ama Hakan şükür biliyodu çok iyi pres ve takım oyunu vardı elmander de biliyodu baros da biliyodu ama bunlar gelirmi bi daha bilemem

Aynen öyle reis Bonservissiz gitmiş Moskova'ya Adriano eğer diyelimki poldi satılacak al bedava'ya Adriano'yu
Bir scout transferi ortasaha istediğimiz gibi seri hızlı biri
Poldi'den gelen parayıda göm stoper'e rahat et işte

Ligde en çok gol atan takımlarda hep zirvedeyiz reis ama tutup 16 gol yiyince hiçbir işe yaramıyor maalesef :(

Şu takıma Allahını seven orta saha ve stoper alsın yav

Aynen öyle reis Bonservissiz gitmiş Moskova'ya Adriano eğer diyelimki poldi satılacak al bedava'ya Adriano'yu
Bir scout transferi ortasaha istediğimiz gibi seri hızlı biri
Poldi'den gelen parayıda göm stoper'e rahat et işte

Ligde en çok gol atan takımlarda hep zirvedeyiz reis ama tutup 16 gol yiyince hiçbir işe yaramıyor maalesef :(
ben poldinin kalmasından yanayım işini bilen forvetle 2 forvete dönebiliriz poldi tek forvet olamaz ama iki forvette çok iş yapar

ben poldinin kalmasından yanayım işini bilen forvetle 2 forvete dönebiliriz poldi tek forvet olamaz ama iki forvette çok iş yapar

Bende Poldi'nin kalmasından yanayım sene sonuna kadar ama artık bayağı ağırlaşmış reis zaten kondsiyon olarak sıkıntılıydı ama şimdi hiç hareket etmiyor top onda değilken

Yanında mesela Adriano gibi gezici bir forvet olsa dediğin gibi çok daha etkili olabilirdi

Orta saha kararı alındığına göre Tolga çabuk dönemeyecek demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt