Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva alinabilir mi?
Khacheridi hala bosta...
Carole yollanip Kolasinac düsünülebilir mi?

13 Gün kaldi. Hala eksikler var...

Ofori çok iyi görünüyor ucuz Kante adam.

Arkadaslar ben bazen like veremiyorum ve bazi konulara yazamiyorum, sizde de oyle oluyormu?

1 gectim bizim capsizler 0.5 oyuncu alsin yine tavim :asd:
Adnan Polat ve Adnan sezgin ednangiller diye dalga geçerdik forumda.. ama onları arar oldum gerçekten bülent tulun desen herkes giydirdi burda.. ama dursuna gerçek tepkiyi koymuyo taraftar bu adama napmak lazım gitmesi için anlamadım

Adnan Polat ve Adnan sezgin ednangiller diye dalga geçerdik forumda.. ama onları arar oldum gerçekten bülent tulun desen herkes giydirdi burda.. ama dursuna gerçek tepkiyi koymuyo taraftar bu adama napmak lazım gitmesi için anlamadım

Tug dikmesini bekliyoruz rdas :asd:

stoper ve forvet halimiz ortadayken en son bakılması gereken yer orta saha.

Stoper kesin bir öğretmen stoper lazım orda eminiz

Forvet eğer Poldi kalacaksa sadece lig varken elimizde bir forvet daha gelmesine gerek yok 3 tane forvetimiz olupda ne yapıcaz reis yav(tabiiki yeterliliği tartışılır hepsinin)

Ama orta sahada De Jong-Selçuk-Sneijder arada 1-2 maç iyi oynarlar ama genel olarak vasat performansları
Bana göre takımdaki sorunların büyük kısmı yaşlı ağır ortasahamızdan kaynaklanıyor
Tolga gibi pek özelliği olmayan birisi bile ne gibi fark yarattı ortasahada reis düşün

Tolganın durumu sighortsona benzemeye başladı bugün yarın takıma katılacak derken sezon biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt