Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sergen Zeren

Confused-Dog1-300x188.jpg
dog-ear-gif.gif
bimiom

ali nacı ve nevzadı engellıcem galıba dwidderdan

Şu ligden oyuncu alınacaksa sadece Badou Ndiaye ve Edin Visca gelsin isterdim.Ikiside büyük takim topçusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bile Cacaresi aldı biz de gidip çöp ahmet çalığı aldık.

Her futbolcunun yıldız, wonderkidmis gibi gösterilebilecegi 3-5 dakikalık videolara istinaden Ofori çöpünü istemeyin.

Orta saha alacaksan Walace'yi alacan. Satsan para kazandırır, satmasan 10 sene orta saha aramazsın.

Son düzenleme:
Levent Nazifoğlu: "Scout ekibini beğenmiyorum çünkü onlara yeterli bütçeyi sağlamıyoruz. Şu an internetten, televizyondan izleyebiliyorlar."
Levent Nazifoğlu: "Scout ekibi şu an duran suda balık avlıyor. Biz onlara yeterli bütçeyi versek çok daha başarılı olurlar." (L1 Üçgen)

Levent Nazifoğlu: "Scout ekibini beğenmiyorum çünkü onlara yeterli bütçeyi sağlamıyoruz. Şu an internetten, televizyondan izleyebiliyorlar."

Levent Nazifoğlu: "Scout ekibi şu an duran suda balık avlıyor. Biz onlara yeterli bütçeyi versek çok daha başarılı olurlar." (L1 Üçgen)

Aynen oyle.

Aynen oyle.

Bizim foruma davet edelim, biz en iyi scout ekiplerine bile tas catlattiriz. Yeterki guvensinler. Hemde beles, HERSEY GALATASARAY ICIN :hat:

Senin görevin o bütçeyi vermek değilmi neden Scout ekibi daha iyi olmasın 3 e aldığın adamı 8 e sattıracak potansiyeli gören adama yılda bir milyon dolar veririm en az

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Yani tamam altyapı'ya yatırım yapamadık kuramadık altyapıyı bundan sonrada çok zor gerçekten çünki sokakda top oynayan çocuk kalmadı herkes pc telefon başında*sokakta top oynayan son nesil bizdik

Bari scout ekibine yatırım yapalım bol bol onlar olmaya hazır adamları bulsunlar bize

Arkadaşlar yok mu bi transfer gelişmesi?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuhh youtubeden mi izliyoruz oyuncuları biz.Rezalet ustune rezelet.Unal Aysal doneminde Taffarel'i falan gonderirdik Brezilya'ya ama iste 5+0 yabanci kontejani vardi sansimiza

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhteşem iş.
Döviz artışıyla sözleşmeleri 2 katına çıkan evlatlarından indirim isteme ama asgari ücretli taraftardan fedakarlık bekle!

Sneijder yılda yaklaşık 22.5 milyon türk lirası para kazanıyor

Selçuk yılda yaklaşık 20 milyon türk lirası para kazanıyor

Oynadıkları futbol ortada

Hala klübün kurtuluşunu arazi satmak-klübün çaycısını işten çıkarmak filan zannedenler klübü yönetiyor ve bunlara koltuk çıkan sözde bir taraftar grubumuz var

Valla youtube+telefizyondan maç izlemekle scout ekibine girilebiliyorsa

İlk başta ben talibim o göre asgari ücrete yaparım işi gece gündüz zevk olsun diye yaptığım iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt