Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoğlu: "Podolski 7m€'ya Çin'e gidecek."
Nazifoğlu: "Rodrigues transferi bitti."
Nazifoğlu: "Chedjou bedelsiz gidecek."
Nazifoğlu: "Stoper takviyesi yapacağız. Vitor Hugo ve Ahmet Çalık eşit mesafede."

(A Spor)

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

:atess:

Podolski'den gelen 7 Milyon'u Çalık'a basacak bunlar.

Konya macina kadar Rodrigues ve Ahmet gelir.

hangi büyük kulüp Kisin kadroyu yenilemeye gitmis bugüne dek. Sampiyonlugu resmen vermek bu.
3-4 transfer yap yeter. Kadroyu sil bastan yapiyoruz resmen

Ulan bunlar Hugo'ya, Ahmet transferinde indirim almak için teklif yapmışlardır kesin.

1 stoper transferi yapılacaksa Hugo ile Ahmet arasında kalınır mı lan..
Arada dağlar var..

Gidin Eto'o yu alın aptal herifler.

7M nedir ya? Ersan bile o fiyata gitti. Bedavaya yolluyoruz, yazıklar olsun.

Ödüm koptu demin. Bizim burada sirenler öttü durdu kötü birşey oldu diye korktum.

Meğer test yapıyorlarmış hem Belçika daki Tihange reaktörü için hem de olabilecek başka kötü şeyler için.

2.yarı kadromuz H.O;
Muslera
Sabri - Ahmet - Hakan - Carole
de Jong - Selçuk
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Derdiyok

Cenk - Linnes, Semih - Tolga, Josue, Sinan - Berk.​

4-3-3 oynanmasına bir şey demiyorum, hatta bende istiyorum lakin Sneijder o mevkide oynayacak oyuncu değil

O mevkide oynadığı zaman az katkı sağlıyor ve defansif anlamda iyi değil. Sneijder ancak özgür #10 olarak iş yapar yani 4-2-3-1 veya benzer formasyon

Selçuk mesela 4-3-3de oynayabilir. Ha iyi mi oynar bilemem.

2014de cm olarak oynadı ama takim o dönem 5-3-2 oynuyordu. Yani 4-3-3den daha defansif bir takım (3 stoper 2 cdm 2 wingback)

Sneijder' in iyi oynayacağı sistemi ben de biliyorum Şükrü. Ama sadece Sneijder için takımın organizasyonunu bozamayız. Bir şekilde ayak uyduracak o da.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ben hala bu podolskiye verilecek parayi canim sikiyor, en dandik tiplere bile cinliler, ik haneli milyon rakam verirkene, dünya kupasi kaldirmis alman milli takima cagrilan bir oyuncu nasil oluyorda sirf 7milyon teklif ediyorlar sasirtici. Dünya kupasini kaldiran hic bir futbolcu gittimi simdilik cine? gitmediyse onun bile bir degeri olmali

Garrye söylendiği gibi 3 milyon civarı para verildiyse o parayı verenin ben beynini seveyim.

Gerçekten bir gerçek var Podolski markasının en az 20 milyon € etmesi gerek Çin piyasasında..
Burada bir pazarlık zaafiyeti var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt