Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.481
- 1.070
- 2.393
Ha söyle söz dinle evlat
Ne güzel demi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha söyle söz dinle evlat
Sky Sports UK, Everton'ın Deulofeu transferini şiddetle reddettiğini açıkladı. Oysa Milan açıklama yaptı.
Milan twit i silmis
okuda ders al.. KANTAR
bu özbekgiller transfer falan yapmasin. her sene bunlarin yaptiklari malliklarla ugrasiyoruz.
kadroyu minimum sayiya indirsinler gerekirse alt yapidan adam koyar idare ederiz
nasil olsa sampiyonluk iddiamiz yok yönetime göre
bu özbekgiller transfer falan yapmasin. her sene bunlarin yaptiklari malliklarla ugrasiyoruz.
kadroyu minimum sayiya indirsinler gerekirse alt yapidan adam koyar idare ederiz
avatarın ve yazdıkların ben Dursunum diye bağrıyor Murhanbu özbekgiller transfer falan yapmasin. her sene bunlarin yaptiklari malliklarla ugrasiyoruz.
Morphim simdi sirası degil ortalik karisik !!!bu özbekgiller transfer falan yapmasin. her sene bunlarin yaptiklari malliklarla ugrasiyoruz.
alamadı zaten Dembeledursun premier ligten degil premiershipten dahi oyuncu alamaz
Dursun u gram sevmiyorum ama. Podolski yi seri a dan mi aldi
dursun premier ligten degil premiershipten dahi oyuncu alamaz
koskoca galatasarayın otobüsüne bak ben de lüks sanırdım ben bununla şehirlerarası yolculuk yapmam be