Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
janssen gelmismis, eger öyle bi durum olsa forum yikilirdi.
yazan bile yok :asd22:

Renktaş benim izlediğim Dolberg çok iyi topçu, ucuza satarlarsa çok pişman olurlar.
Ajax salak değil daha satmaz onu.

Seneye CL'ye kalırlarsa ve orada öne çıkarsa direkt bonservisi 20-30 milyonlara fırlar bu sene Celtic de Dembele de olduğu gibi.

Jansseni alma ihtimalimizi açıklıyorum.

0%

Dursun varken böyle adamları almayı geçtim bu adamlar ile adam akıllı ilişki kuramayız.

Niye böyle negatif bakıyorsunuz adam ilk yarının en yeteneksiz forveti seçilmiş 33 isabetli şut çekmiş hiç gol atamamis 3 tane penaltı dışında. 6 aylık kiralanmis olabilir

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Şu anda radyospor da Galatasaray 2 tane daha transfer yapacak dedi Levent diye biri ama kimdir bu bilmiyorum Tüzemen ya da Nazif değil onu yazayım da

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski için kritik günler.Menajeri İstanbul'a geldi.Yönetimin karar vermesi için tanıdığı süre pazartesi günü bitiyor.

C2rRhY4XcAE0i7p.jpg

C2rPvvWXAAABMGX.jpg

G.Saray, Vissel Kobe ile €5M'a el sıkıştı. Karabükspor maçı Podolski'nin son maçı olabilir.

C2rMJMeWgAIUFbw.jpg

C2rLKi3WQAAOBOW.jpg

C2rKzktXUAAnkX6.jpg

gelen haberler maalesf chedjou denen beleşçinin kalacagı yönünde sözlesmeyide feshedemiyor nedense bizim salaklar

Poldi gitti artık bu gece son maçı..medyadaki menajerine süre verildi falan yalan belki daha önceden anlaşıldı biz forvet arıyoruz ondan resmileşmedi...Umarım Olunga gibi saçma sapan bir isim alınmaz

poldiyi çok ararız. gelecek oyuncu eren çapında olmamalı olunga molunga hikaye. iyi ve yıldız bir golcü almamız lazım yoksa işimiz yaş

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav beyin kanaması geçirdi ve yoğun bakıma alındı. (Klasspor)

Poldi'nin gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu sezonu bitirmesi gerekirdi. Muhtemelen yerine iyi birisi gelmeyecek. Basında ismi geçenleri alabileceğimizi sanmıyorum. Pek bi takviye de beklemiyorum açıkçası.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt