Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1kSd8hWQAE5roo.jpg

Trabzon

Cavanda dan neden ümit kesildi bir anda yani adama gaz verip kondisyon yükleyeceğimize yöneticimiz bile yerin dibine sokuyor

Adam lazio da 11 oynuyordu bikaç sene önce ve fizik kondisyonu yerinde olduğunda beton gibi sağ bekti

Klasik gs taraftarı hatta yöneticisi yine futbolcuyu denemek yerine parasını verip yollayın yenisi gelsin derdinde

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper'e vitor hugo veya vida alinsin

Poldi giderse de adi bizimle anilan preciado

Ahmet Çalik gelirse sanki defansdaki sorunlar cozulecek... chedjou'da yolcu, stoperde yabanci oyuncu yok hala yerli stoper dusunuyorlar

En iyi ihtimalle kadro:

Muslera, Cenk, Eray
Hakan, Semih, Serdar, Ahmet, Koray (Koray Subat'ta dönüyor fizik olarak ayakta durana kadar lig biter, Serdar zaten komple yok. Yani elde var 3 stoper!)
Carole, Cavanda, Linnes, Sabri (Cavanda Mart'ta dönüyor fizik olarak ayakta durana kadar lig biter! Elde var 3 bek!)
Jong, Selcuk, Tolga (Hamiti adamdan saymiyorduk ama gitti sonucta, orta sahada tek alternatif oyuncumuz var, o da sürekli sakatlanan Tolga!)
Bruma, Josue, Sinan, Sneijder, Yasin, Rodrigues
Eren, X

Bakin kalite konusuna girmedim, sayi olarak bile acayip yetersiz kadromuz.

Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyordu. Ligue 1'den hiçbir takım o bahsettiğin paraları Chedjou için vermez. Sezon sonu bedelsiz anlaşmak için zemin yoklarlar sadece.

Bizimkiler Chedjou'nun alacaklarına karşı ceza parasını silince bedelsiz gitmiş oldu.

Donk'a verdik ya 2.5 ? Yok mu bizim gibi salak.

Biz batmisiz beyler

Sezon devam ediyor adam riekerink sezon sonu gicedek diyor

Ben olsam de jong stoper oynatırım

Muslera
Cavanda De jong Hugo Carole
Selçuk Tolga
Garry Sneijder Bruma
Konate

Kesin şampiyonluk adayı değil ancak ilginç bir takım oluruz tutarsa seneye elimiz rahatlar

Zaten ben sene sonunda ya aysal ın ya da terimin geri geleceğini düşünüyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer dönemi basladigi günden beri ahmet ve vitor disinda stoper ismi gecmedi ciddi anlamda. abv sizin ya. oyuncu bilmez cahiller.

kadronun elle tutulur hicbir tarafi yok ama ismi gecen oyuncularda ise yaramaz gibi görünüyor. wolfsburg 3 adam aldi 2 tanesi de yolda. kadrosu kötü olan oyuncu almak zorunda. devre arasi olsun veya olmasin.

VFL in Ligde bir manasi kalmadi. Gelecek sene icin kadro yapilmasina gidiyorlar.

Nazifoğlu: "İki transfer yapacağız. Podolski giderse bu 3 olur." (Evren Göz / NTV Spor)

Forvet de bakıyoruz sanırım.

ulan orta sahan forvetin defansin yok sen gidip en iyi olyğun yere ilk transferi yapiyorsun. Yasini affediyorsun. sizi kim takar şimdi. Yasine para cezasi yeterliydi zaten Sezon sonu biletini verirdin. 2 transfermiş. senin yerine transfer bekliyorum ben Levent. soya soya doyamadin

Bu sezonu da cöpe attik

Yönetim kaldigi sürece Canaydin dönemi gibi basarili olma ihtimalimiz sifir

o degilde Riekernikin son motivasyonunda icine ettiler

levent denen hırbo alenen GS taraftarı ile dalga geçmekte. Böyle vasıfsız yöneticiler sayesinde taraftarın umudu da tükeniyor. Ahmet Çalık'a razı edecekler taraftarı en son. Belki bir de Paok'lu kanat, o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt