Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 versinler pay olmasın biraz mantık gerçi hiç alınmasa daha iyi

Umarim ahmet calik yerine vitor hugo gelir de defans biraz toparlanmis olur

Yoksa isimiz zor

Rakibinin suratına tekme atan Nazilli Sanayisporlu futbolcu Mehmet Değirmenci, takımdan kovuldu.

Yerde yatan rakibinin suratına tekme atan Mehmet Değirmenci'ye 10 ay hapis cezası verildi.

Garry Rodriges Yasinden kotu Narsingh de gelsin

Yasine teklif yok mu 3-4 milyona versek

Rakibinin suratına tekme atan Nazilli Sanayisporlu futbolcu Mehmet Değirmenci, takımdan kovuldu.

Yerde yatan rakibinin suratına tekme atan Mehmet Değirmenci'ye 10 ay hapis cezası verildi.

Cok kötü bir görüntüydü. Cezasiz kalmamasi güzel.

********************* spor narsingh olabilir diyor.
takimi kanatlarla dolduracagiz tamam iyi oyuncu alinsin ama stoper ne oluyo arkadas en önemli pozisyon hala transfer yok.
alin su hugoyu biarkin calikla ugrasmayi bukadar naz yapan türk takimlardan zaten oyuncu alinmaz.
birde podolski gidiyormus yerine forvet alinmali kesinlikle bu is bi erenle gitmez, zaten eren yedek olmali.
podolski bile erenden fazla is yapiyor oynadimi cünkü bize oynayan oynatan forvet lazim, cünkü sistemimiz orta yapmaya uygun degil.
daha cok pasa dayali, yani forvet olmali, pivot santrofor degil.

Son düzenleme:
Ulan
İbra-Huntelaar diye oyaladınız Eren'i aldınız
Lass-Leiva dediniz Tolga'yı aldınız
Depay diye başladık transfer haberlerine Garry Rodrigues'i aldınız

Beni asıl korkutan stoper için adı geçen Ahmet-Hugo Allah bilir gidip kimi alacaklar

Ağtıf Trabzon için iyi transfer olur

Eğer bahsedilen oyuncuları transfer edebilirlerse 2. yarı ilk 7ye girebilirler diye düşünüyorum

Renktaşlarım inşallah yanılıyorumdur ama olacakları söyleyim mi ben size

Garry'nin yanına birde ahmet'i alırlar transferi kapattık derler

2-3 hafta Garry oynar bir nane yapamayınca yedeğe çekilir Yasin'i affederler Nazifoğlu çıkar pişkin pişkin Yasin zaten bizim evladımız aynı Ronaldo gibi ben kefilim Yasin'e der

2-3 hafta'da Ahmet oynar defans'ta olmayınca yine Semih-Hakan'ı izleyecek bu gözler

İşte benimde anlamadığım bu reis Garry'ye 3.5 vereceğine üstüne sat Yasin'i 4'e adam akıllı bir sağ kanat al

Kesinlikle katılıyorum en büyük hatamız 2-3-4 civarı aldığımız boş adamlar.Sezon başı 7-8 adam aldık 15-20 harcadık.Onun yerine 3 tane net 11 oyuncusu almalıydık.Hep aynı hatalar.

forveti gecim belki poldi kalir alirlarsa iyi olur tabiki ama su stoper isini cözün bi zahmet verem olduk 2 yildir.

Kesinlikle katılıyorum en büyük hatamız 2-3-4 civarı aldığımız boş adamlar.Sezon başı 7-8 adam aldık 15-20 harcadık.Onun yerine 3 tane net 11 oyuncusu almalıydık.Hep aynı hatalar.

O kadar transfer yapıldı Dursun Özbek döneminde hala takımı taşıyanlar Muslera&Sneijder&Bruma yani Ünal Aysal'ın 2011-2013 yıllarında aldığı adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt