Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende onu diyorum. Hiç isim falan da görmedim sağbek. Zarar şansın = 0.

Maksimum 1M euro zarar edersin. Kadro dışı Cavandaya verilenin yarısı. Tutarsa şampiyon yapıp emekli olur.
Bu arada maicon demisken evra aklima geldi united'a geri donuyomus onunda yas 35 :)

Bu arada maicon demisken evra aklima geldi united'a geri donuyomus onunda yas 35 :)

Maicon'u tt falan yapmak lazım hakikaten. Bilmem ben mi abartıyorum ama 4.5 ay oynayacak altı üstü ve tutarsa şampiyon yapar bence. Wesley ile dostluğu da var.

Savunmada tecrübesiyle, Hücumda tekniğiyle işi götürür. Haftada tek maç. Üstelik bedava.

Jimmy Briand - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt Bugunde golunu yazdi reis. Sezon sonu sozlesmesi bitiyo ilaç olur
Gitmez Jimmy ailesi ile sakin bir hayat yaşıyor burda çok seviliyor ayrıca. Guingampin kalecisi Romain Salain benim eski komşum adama Alanyaspor burdaki maaşın 3.5 katını teklif etmesine rağmen gitmemiş. Sen olsan gidermisin şu durumda Türkiye ye hemde ailenle.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Gitmez Jimmy ailesi ile sakin bir hayat yaşıyor burda çok seviliyor ayrıca. Guingampin kalecisi Romain Salain benim eski komşum adama Alanyaspor burdaki maaşın 3.5 katını teklif etmesine rağmen gitmemiş. Sen olsan gidermisin şu durumda Türkiye ye hemde ailenle.

Sende haklisin da fransa'dada hersey gulluk gulustanlik degil

Podolskiyi gelmeden en çok isteyen geldiğinde en çok destekleyenlerden biri olarak bu sezon Almanyayla nerdeyse oynamamasına rağmen BJK maçından bi hafta önce dönmüştü , o maçta sakatlanıp Antalya maçında dönmüştü hatırlarsak.

Oynarken skore katkısı yadsınamaz ama vasıfsız yönetimi görüp kıçı yaydı kabul edelim.

Transfermarkt’a göre kontratı sezon sonu bitecek en pahalı 10 oyuncu:

C1k_sftXcAEhtp9.jpg

Ünal başgan olsa yaya toure ve ivanovic/mertesacker ile çoktan söz kesmişti.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende haklisin da fransa'dada hersey gulluk gulustanlik degil
Fransa'da bir senede olan olay Türkiye de bir haftada oluyorda neyse. Bu saatten sonra bence Türkiye ye sadece para düşkünleri gelir veya mecbur kalanlar.

İstikrarlı düzenli takım kursan sağ açıkta Linnes mis gibi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt