Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 10 Milyon eder Podolski en az.

10'un altinda hic bir fiyat memnun etmez beni, hele hele sezon ortasinda yerini doldurabilmesi daha zorken. Kim iyi futbolcusunu gönderir ki kisin?

Kimse bizim gibi gerizekali degil.

Duyanda Podolski geri kalan 16 Macin 16sinda oynadi. 16 Macta 18 Gol 11 Asist yapti sanacak.

Sana göre bana göre ona göre 10 Milyondan fazla eder diyoruz.

Sonucta sadece 5-7 Milyonluk Teklifler var.

Yapacakta birsey yok. Biraz daha bekleyip hic parada gelmeyebilir.

Satilsin gitsin.

Podolski'nin satılmasına ben olumlu bakıyorum. Ama eğer yerine iyi bir santrafor alınırsa. Tamam Podolski şu anda takımın en kaliteli oyuncularından biri ama sezon sonu yaşı 32 olacak, yıllık 3 milyon gibi yüksek para alıyor, üstelik her ne kadar kaliteli oyuncu olsa da, bir o kadar da istikrarsız bir oyuncu. Yani fırsat bu fırsat. Sattık sattık, satamazsak kontratının sonuna kadar kalır, daha sonra da tıpkı Chedjou gibi tek bir kuruş kazandırmadan gider.

Podolski ile Ahmet Çalık'ın fiyatı nasıl aynı olur lan?

Podolski ile Ahmet Çalık'ın fiyatı nasıl aynı olur lan?

Çok basit. Birini satmaya çalışan yılların tecrübesi, bir sürü futbolcu satmış, bunlardan da iyi bir para kazanmış İlhan Cavcav. Diğerini satmaya çalışan pazarda iki kilo patates satacak kabiliyeti olmayan Dursun Özbek.

sezon sonu oluşturmamız gereken 11
muslera
a.valencia serdar hugo kolarov
de jong ndiaye
marinho sneijder rodrigues
teodorczyk

Podolski'nin satılmasına ben olumlu bakıyorum. Ama eğer yerine iyi bir santrafor alınırsa. Tamam Podolski şu anda takımın en kaliteli oyuncularından biri ama sezon sonu yaşı 32 olacak, yıllık 3 milyon gibi yüksek para alıyor, üstelik her ne kadar kaliteli oyuncu olsa da, bir o kadar da istikrarsız bir oyuncu. Yani fırsat bu fırsat. Sattık sattık, satamazsak kontratının sonuna kadar kalır, daha sonra da tıpkı Chedjou gibi tek bir kuruş kazandırmadan gider.

Ben de satılmasından yanayım da işte piyasaya göre ucuza bırakıyoruz. Yoksa değerini bulan her oyuncunun satılması taraftarıyım ben de. Sonuçta Ronaldo, Messi, Griezmann, Agüero, Neuer gibi ne kadar yüksek teklif gelirse gelsin yerinin dolmayacağı kadar kaliteli oyuncularımız yok. Dünya üzerinde yaklaşık 15-20 futbolcu böyle vazgeçilmez kategorisine alınabilir ancak. Tek sıkıntı şu ki teklif alan oyuncular satıldığında yönetimin yeni transfer seçiminde doğru karar verme ihtimalinin çok düşük olması. Ne yapıp edip bir şekilde zoru başarıyorlar. Hem de önlerinde binlerce futbolcu seçeneği varken.

Son düzenleme:
chinliler o kadar para sacmiyo bu sezonki transferlere bakiniz
tevez 10a gidiyosa podolski max 7e falan gider

hız ve fizikleri iyi ama avrupalı beyaz stoperler gibi anlık karar veremiyorlar verselerde saçma sapan işler yapıyorlar
Napolideki koulibali bile ara sıra saçmalıyor. 30-40-50 falan istiyorlar ona üstelik. siyahi stoper alınacaksa ingiltere'de kendini kanıtlamış adam alınmalı. ha bonservisi elinde başka ligde biri varsa alınabilir.

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Podolskiyi 5e satıp Ahmeti alırlarsa yönetim katıksız..dır. Biri bile olursa yarım sayfa küfür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt