Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko yine agliyor. Dün Antalyaspor'un yaptigi hareketleri Fenere benzetmis.

Gerizekali herif konusmazdim diyorsun bir de aramasini bekliyorsun bu nasil bir kafa.

Gamaspor ‏@gamaspor
Fikret Orman: Dünkü olaydan sonra telefonla beni arayan bir Antalyasporlu yetkili olmadı. Arasaydı da konuşmazdım zaten

Bu gece 11'de Olympique Lyon - Montpellier maçı var futbol'a hasret kalan renktaşlarıma duyurulur

Tolisso-Lacazette Morgan Sanson gibi adamların hatırına izlenir bu maç

Garry Rodrigues hayırlı olsun. Pek tanıdığımız bir adam değil. Ama bir kanat oyuncusu için yeterli özelliklere sahip gibi görünüyor. Her ne kadar PAOK gibi bir takım da olsa maç oynama alışkanlığı ve form durumu iyi durumda. İstatiksel olarak da takımına katkı vermiş. Umarım Galatasaray'da oynamanın değerini bilir ve futbolunu daha fazla geliştirir. Her gelen oyuncu gibi ona da tüm desteğimizi vereceğiz.

Şu forumda gördüğüm en baba Galatasaraylılardan birisin valla helal olsun. :hat:

Ligin ilk yarısında 1 gol için 8,17 Şut çekmişiz

Gerçekten takımın bitiriciliğinde çok çok büyük sıkıntı var

Sneijder&Selçuk&De Jong'un artık sert şut çekecek gücü kalmamış
Tolga dağa taşa vuruyor
Eren&Bruma bol kesecen harcıyor
Yasin desen boş kale olmazsa atamaz

Bunlar adam degil yemin ediyorum, ya insan goz gore gore bu kadar serefsizlik yaparmi ya, 5 milyon nedir arkadas, allah belanizi versin sizin, yediniz bitirdiniz lan bizi

Bu yıl 3*4*3'le futbolun dibine vuran iki takım Chelsea&Sevilla ve hocaları Konte Conte&Sampaoli helal olsun valla

Yok mu şöyle bizim takıma seneye gelip 3-4-3 oynatabilecek bir baba yiğit ?

Bu yıl 3*4*3'le futbolun dibine vuran iki takım Chelsea&Sevilla ve hocaları Konte Conte&Sampaoli helal olsun valla

Yok mu şöyle bizim takıma seneye gelip 3-4-3 oynatabilecek bir baba yiğit ?

Öyle bir hoca gelse bile istediklerini alabilecek bir yönetim yok ortada.
Bizde sisteme göre değil, komisyon oranına göre işler yürüdüğü için elindeki kadroya göre en iyisini çıkarabilecek hoca lazım.

Garry'i cok paraya almisiz.

Dursun tam gaz Galatasaray'in paralarini harcamaya devam ediyor. Garry icin 3.5 Euro cok bence.

Nakoulma 3.forvet olarak alınsın boşta kanatlara da alternatif mis 400bin euroya oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt