Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
ulan ne nakulma
çıldıracam valla
çıldıracam valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk sadece yedek :red:
İlk mesajımı atayım,Umarım Podolskinin yok pahasına gitmediği,Brumayla sözleşme uzattığımız,Lombaerts-Vida ikilisinden en az birisini aldığımız,Poldinin durumuna görede Vargas hamlesini yaptığımız bir transfer dönemi görürüz sağ bekte Linnesten beklentim var,Onun dışında Garry transferinede çok soğuk değilim Yasinden daha delici ve yaratıcı ama ondan daha kötü bitirici yinede faydalı olabilir.
Hoş geldin renktaş
Hoşgeldinİlk mesajımı atayım,Umarım Podolskinin yok pahasına gitmediği,Brumayla sözleşme uzattığımız,Lombaerts-Vida ikilisinden en az birisini aldığımız,Poldinin durumuna görede Vargas hamlesini yaptığımız bir transfer dönemi görürüz sağ bekte Linnesten beklentim var,Onun dışında Garry transferinede çok soğuk değilim Yasinden daha delici ve yaratıcı ama ondan daha kötü bitirici yinede faydalı olabilir.
İlk mesajımı atayım,Umarım Podolskinin yok pahasına gitmediği,Brumayla sözleşme uzattığımız,Lombaerts-Vida ikilisinden en az birisini aldığımız,Poldinin durumuna görede Vargas hamlesini yaptığımız bir transfer dönemi görürüz sağ bekte Linnesten beklentim var,Onun dışında Garry transferinede çok soğuk değilim Yasinden daha delici ve yaratıcı ama ondan daha kötü bitirici yinede faydalı olabilir.
Torino'nun sportif direktörü Petrachi, genç yıldız Andrea Belotti için Arsenal'dan gelen 65 milyon euroluk teklifi reddettiklerini açıkladı.
Hosgeldin renkdas.İlk mesajımı atayım,Umarım Podolskinin yok pahasına gitmediği,Brumayla sözleşme uzattığımız,Lombaerts-Vida ikilisinden en az birisini aldığımız,Poldinin durumuna görede Vargas hamlesini yaptığımız bir transfer dönemi görürüz sağ bekte Linnesten beklentim var,Onun dışında Garry transferinede çok soğuk değilim Yasinden daha delici ve yaratıcı ama ondan daha kötü bitirici yinede faydalı olabilir.
Bu gidisle arsenal transfer yapamicak
Vitinho zor, cska adami 9.5milyona almis, 3-4'e birakmazlar bence
Hos geldin renktasİlk mesajımı atayım,Umarım Podolskinin yok pahasına gitmediği,Brumayla sözleşme uzattığımız,Lombaerts-Vida ikilisinden en az birisini aldığımız,Poldinin durumuna görede Vargas hamlesini yaptığımız bir transfer dönemi görürüz sağ bekte Linnesten beklentim var,Onun dışında Garry transferinede çok soğuk değilim Yasinden daha delici ve yaratıcı ama ondan daha kötü bitirici yinede faydalı olabilir.