Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif orta sahada lazim,selcuk de Jong ve tolga üclüdünden biri veya ikisi sakatlanir,ceza,formsuzluklar olursa diger mevkileri halletsek bile sikinti büyük olur,söyle genc yedek bekleyecek biri lazim

Yönetim transfer konusunda beceriksiz evet , transferler çok geç kalıyor evet , komisyoncular ülke içinden alıp cebe para indirmek istiyorlar ona da evet

Ama Caceres Trabzona, Eto'o,Babel Besiktasa , Karavaev Fenere gitti siz niye bekliyorsunuz şeklinde yorum yapmak aşırı saçma.

Caceres 1.5 senedir sakat öncesinde de düzenli sakat ortada kalmış bi nevi ,
Eto'o yu kısa süreli istiyor olsamda Antalya zaten elinden çıkarıcak şekilde planlıyordu
Babel yetenekli olsada İspanyada son sıralara oynayan bir takımın oyuncusu , menajeri her sene büyük kulüplere pazarlamak için yırtınıyor
Karavaevi söylemeye bile gerek yok forumca aramızda para toplayıp gitsek bizde ikna ederiz zorlarsak.

Bunların hepsi çok kolay basit transferlerdi.

niye bekliyorsunuz şeklinde yorum yapmak tek başına doğru ama bunları sebep gösterince saçmalaşıyor.

Son düzenleme:
Neden herkez narsingh'i o kadar cok istiyor anlamadim, hic izlediniz mi acaba.

Josueyle feshedip Narsinghi getirmek akıllıca olabilirdi illa fesh falan gerekirse.

Garry'i beğenmediğimiz için değil de sol kanatta oynadığı için başka oyuncu tercih ediyoruz

Solda zaten Yasin ve Bruma var, gerekirse Sneijder de oynar.

Sağ kanat için kimse yok

Linnes ve Josue o mevkide yeterli olacaklarını düşünmüyorum.

Garry'i beğenmediğimiz için değil de sol kanatta oynadığı için başka oyuncu tercih ediyoruz

Solda zaten Yasin ve Bruma var, gerekirse Sneijder de oynar.

Sağ kanat için kimse yok

Linnes ve Josue o mevkide yeterli olacaklarını düşünmüyorum.

Josue tam olarak hiçbiyerde bekleneni veremiyor , kendisi gibi oynamıyor özgüvensiz. Hem Garry hem Narsinghi al Brumanın gideceği açık , yerine oyuncu arama gerekirse Josueyi feshet gerçi az alıyor ama.

i

09c1f2befd23dea4a9101b0001c2f9685f7f6002.jpeg

1458510448228.jpg

Fazla söze gerek yok be reis ?

kadroya bak be cehennem melekleri gibi

Neden herkez narsingh'i o kadar cok istiyor anlamadim, hic izlediniz mi acaba.

kisa ve öz cevap veriyim formda narsingh 10 ila 15 milyon arasi formsuz narsingh 3 ila 7 milyon arasi ,yani formda narsingh 10 15 alamiyacgimiz belli ancak suanki durumunda alabilirsin,melo yu hatirla bize gelmeden önce formsuzdu italyanin bidonuydu ve sonra bize geldi forma girdi.ya da fenerin aldigi lens gs gelmeden önce adamin ismini unutmustuk yoktu ortada fenerde simdi ortada.

Narsing Potensyal, Marka/İmaj Değeri, altyapı ve oyun disiplini olarak Garry den üstün.

bence gary aldigimiz kesin narsingh hikaye ,keske narsingh olsaydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt