Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagbek konusunda kimi getirirsen getir sabri orayi bozuyor,sabri gönder o zaman sagbek alinsin ,eminim sabri olmasi linnes form grafiki cok farkli olurdu,tabi bu birazda önündeki vitaminsiz yasinle de alakali adamin defans zerre yardimi yok.

Reis Linnes'in defansif yönü gerçekten çok çok kötü büyük ihtimalle futbol'a 10 numara pozisyonunda başlamış onun yüzünden hiçkimsede defans yapmasını öğretmedi mi ne yaptı bilmiyorumki nerde duracağını bile bilmiyor defans olarak ama hücum olarak çok zeki topçu nerde ne yapacağını çok çok iyi biliyor

Linnes'i 4-3-3de orta sahanın sağ içinde denemeyi çok isterim Mustafa Denizli döneminde kupa maçlarında yardırıyordu orda

Zaten elinde bruma, yasin, sinan var, bi de garry rodrigues gelecek. Bu 4lu ile sezonu bitiririz. Sene sonu bruma muhtemelen gidecegine gore 5-6milyona iyi bir kanat oyuncusu almaliyiz. Narsingh'i alacagima Ntep, Feghouli gibi oyuncu alirim.

Hangisi sağ kanatta oynayabiliyor

Sinan ağır formsuz ve tembel

Zaten elinde bruma, yasin, sinan var, bi de garry rodrigues gelecek. Bu 4lu ile sezonu bitiririz. Sene sonu bruma muhtemelen gidecegine gore 5-6milyona iyi bir kanat oyuncusu almaliyiz. Narsingh'i alacagima Ntep, Feghouli gibi oyuncu alirim.

ntep 6 7 milyona alamazsin feghouli zor ingiltere liginden gelicegini sanmiyorum,sinan katkisi ortada bence sinan kiralik göndersinler yasin desen kadro disi onuda saticaklar diye biliyorum,bekleyip görücez bakalim.

Reis Linnes'in defansif yönü gerçekten çok çok kötü büyük ihtimalle futbol'a 10 numara pozisyonunda başlamış onun yüzünden hiçkimsede defans yapmasını öğretmedi mi ne yaptı bilmiyorumki nerde duracağını bile bilmiyor defans olarak ama hücum olarak çok zeki topçu nerde ne yapacağını çok çok iyi biliyor

Linnes'i 4-3-3de orta sahanın sağ içinde denemeyi çok isterim Mustafa Denizli döneminde kupa maçlarında yardırıyordu orda

recete bence sagbek icin ilk önce sabri nin gitmesi nedense zoru gören hocalar hemen sabriye sariliyorlar,birazda hoca göstermesi lazim linnes hatalarini ve israr etmesi lazim.

Reis adam Luciano Narsingh 27 yaşına girecek ee 1-2 yılda Swansea'de kaldı desen 29 yaşına geldikten sonra parlamış topçuyu kim ne yapsın yine geleceği lig Yunan-Türk-Romanya ligi filan olur

Parlayacak oyuncu 17-18de parlar zaten bu 27ye gelmiş parlasa parlasa anca kandil kadar yanar veya bizim lig gibi vasat liglerde yıldız olur örnek olarak lens...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangisi sağ kanatta oynayabiliyor

Sinan ağır formsuz ve tembel

Bruma solda oynar, Rodrigues sagda, zaman zaman mac icinde yer degisirler.

Bakiyorum da taraftarlar Sinan'i hemen silmis. Sinan gecen sene yardiriyodu ozaman herkes Sinan'i yere goge sigdiramiyordu... sezona iyi baslamadi dogru, ama kac dk sure aldi? Sinan formsuz oldugu halde riekerink adami daha de beter yapti, 10-20dk sure verdi ilk yari.

Bizim ligde boyle birsey var iste, taraftar istiyo ki oyuncu her mac gol atsin veya iyi oynasin, oyle birsey yok, sinan'da yetenek var mi var, zaman vereceksin, sure vereceksin, sabredeceksin.

ntep 6 7 milyona alamazsin feghouli zor ingiltere liginden gelicegini sanmiyorum,sinan katkisi ortada bence sinan kiralik göndersinler yasin desen kadro disi onuda saticaklar diye biliyorum,bekleyip görücez bakalim.

Yasin'i satmazlar, 2-3 haftaya afederler.

Riekerink ile devam etmek intihardır,hala bu cocuk bakıcısını takımda hoca diye tutuyoruz asıl problem bu.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakiyorum da taraftarlar Sinan'i hemen silmis. Sinan gecen sene yardiriyodu ozaman herkes Sinan'i yere goge sigdiramiyordu... sezona iyi baslamadi dogru, ama kac dk sure aldi? Sinan formsuz oldugu halde riekerink adami daha de beter yapti, 10-20dk sure verdi ilk yari.

Bizim ligde boyle birsey var iste, taraftar istiyo ki oyuncu her mac gol atsin veya iyi oynasin, oyle birsey yok, sinan'da yetenek var mi var, zaman vereceksin, sure vereceksin, sabredeceksin.

sinan en büyük sorunu günümüz futbolda savunmaya yardim etmesi lazim mücadele etmesi lazim ve bunlari sinan yapmiyor ,bence en dogrusu kiralik göndermek,o zaman belki anlar GS da kosullar nasil uygun oldugunu ve daha cok mücadele eder.tabiki oynamasida lazim ********************* *********************.

Sabretmek için oyuncudan ışık görmek gerekir. Derbi maçında yürüyerek top oynadı.

yasini affedip garryi alacaklar narsingh belki sezon sonu bosman olarak alınır

sinan en büyük sorunu günümüz futbolda savunmaya yardim etmesi lazim mücadele etmesi lazim ve bunlari sinan yapmiyor ,bence en dogrusu kiralik göndermek,o zaman belki anlar GS da kosullar nasil uygun oldugunu ve daha cok mücadele eder.tabiki oynamasida lazim ********************* *********************.

O soylediklerini riekerink sinan'a soylemesi lazim, bir hocanin gorevi bunlari soylemek zaten.

Garry, Paok'un pazar gunu oynayacağı lig maçının kadrosuna alınmamış.
Geliyor gönlümün efendisi !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodrigues sol kanat oyuncu dedik ya

Biz şampiyonluğa oynayan bir takımız

Tembellik yapıp ancak ayağına top geldiği zaman oynayan oyuncuları tolere etmeyiz

Daha önce de süre verdik

Yasin şuan ondan daha iyi.

Taraftar yeteneklerin şımarmasını istemiyor. Sinan'a yeteneksiz demedim, bu hali ile şampiyonluk yarışında katkı sağlayacağını düşünmediğimi söylüyorum

Hata Sinan'in

Sabretmek için oyuncudan ışık görmek gerekir. Derbi maçında yürüyerek top oynadı.

Derbi macina kadar kac dk oynamis?

Kolay mi zannediyosun, her mac 5-10dk sure alan bir oyuncudan ne bekliyorsun.

Gecen sene sakatlanmadan once cok iyidi, sakatliktan da iyi donmustu.

şu an tek korkum chedjou denen stoper bozmasını kovmayıp sözleşme yenilemeleri

O soylediklerini riekerink sinan'a soylemesi lazim, bir hocanin gorevi bunlari soylemek zaten.

nerden biliyorsun söylemedigini ayrica söylemesimi gerek artik mücadele etmesine onun yasindaki futbolcu bunlari ezberlemis olmali,bunu kabul edelim sinan biraz bi havalara girdi,o yüzden biraz ayaklari yere basmasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt