Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunca yıllık galatasaraylıyım hiç bi transfer dönemine bukadar ilgisiz olmamıştım. transfer haberlerini bile görmezden gelip okumuyorum. bu dursun tam bi bela oldu başımıza. ligin 2. yarısı olacaklar zaten şimdiden belli bi kaç maç sonra takım havluyu atar,yönetim baskılara dayanamaz ve mayısta camia yeni kongreye gider fazla kasmaya gerek yok şimdiden hazır olun bence.

yapmamız gereken 1i kiralık 2 yabancı stoper alıp 1 kanat forvet kiralamaktı....
subotic
vargas
khacheridi....

Nasil onun yasindaki futbolcu bunlari ezberlemis olmali? Bruma ile Sinan arasinda kac yas fark var? Bruma'da hala acemilik var.

Eger oyuncu bunlari yapmiyorsa hoca'nin gorevi oyuncuya hatalarini soylemek, yani sen diyosun ki riekerink sinan'a soyledi ama sinan uygulamadi hala kendi bildigini yapti, hic inandirici gelmedi.

Hocanin dedigini yapsa ilk 11 de olurdu gecen sezon oldugu gibi...

Ulan 1 stoper
Sağ bek
Sağ kanat
Merkez Orta saha
Almak bu kadar mı zor bas bas bağırıyor defans 4'lüsü tırt stoperler pert sağ bek'imiz yıllardır haşat

Merkez orta sahamız desen ölü 3 orta sahada 32 yaşında olur mu lan halı sahada koymazlar 3 tane 32 yaşındaki adamı orta sahaya

Sağ kanat desen yok kendini Ronaldo zanneden Yasin yüzünden tek adam akıllı işleyen yerimiz Bruma sol kanatta oynayamıyor

Andersson boyuna rağmen baya hızlıymış ağır değil
Videoda da çok klas bitirdiği pozisyonlar var

Ama net konuşmak için video yeterli deği tabii

Fakat bizim kadro forvetleri yeterince iyi besleyemiyor önce bunu düzeltmek lazım
Ama Garry Rodrigues iyi çıkarsa ve asist yaparak forvetleri besleyebilirse bu durum değişiri

Besiktas mitrovic'e nasil 4.2m verdi

O parayla daha iyi, isimi olan stoper alirsin

Illa ismimi olmasi gerek? Ne isimli oyunculer geldi, teneke baglayarak yolladik... Katki saglasin 26 yasindan genc olsun ben tavim.. Illa isim gerekmiyor... Brumanin Riberrynin ismimi vardi geldiklerinde? Hem Porto soyle boyle deniyor ondan sonra isim yapmis oyuncu isteniyor... Cok tutarsiz bi taraftar toplulugumuz var :s

Bu bilanço borçlarını 3 ayda öder bu 30 milyon taraftar bunun farkında mı Galatasaraylı embesil yöneticiler..
Ama yok biz liseli değiliz hatta onlara göre biz Galatasaraylı değiliz gaza geliyorum ya sinirleniyorum..
Bir taraftar ile kulüp bu kadar uzak olur birbirine çok komik çok..

Zaten biz su liseli olayini cozmeden toparlayamayiz... Gelen tug dikip gidiyor!

lan haftaya lig basliyor lig lig

ne kanat kaldi ne stoper nede forvet var Eren haric. Daha 4 transfer yapilmasi gerek

Illa ismimi olmasi gerek? Ne isimli oyunculer geldi, teneke baglayarak yolladik... Katki saglasin 26 yasindan genc olsun ben tavim.. Illa isim gerekmiyor... Brumanin Riberrynin ismimi vardi geldiklerinde? Hem Porto soyle boyle deniyor ondan sonra isim yapmis oyuncu isteniyor... Cok tutarsiz bi taraftar toplulugumuz var :s

Yazdigimi birdaha oku istersen

Odedikleri 4.2m para ile daha ''iyi'' stoper alirsin dedim, veya 1-1.5m daha fazla versen hirvatistan milli takimin banko stoperi vida'yi alirsin

Garry Rodrigues iyi oyuncu, katkı sağlar ama 3.5 milyon euro fazla para. Podolski, Pato gibi yıldızların 3 milyon euro olduğu piyasada, 26 yaşına kadar vasat takımlarda boy göstermiş Garry için 3.5 milyon fazla. O paraya daha iyi oyuncular bulabilirdik.

Yazdigimi birdaha oku istersen

Odedikleri 4.2m para ile daha ''iyi'' stoper alirsin dedim, veya 1-1.5m daha fazla versen hirvatistan milli takimin banko stoperi vida'yi alirsin

Daha iyi, Ismi olan ... Daha iyi olmasi icin illa ismi olmasina gerek yok dedim bende ;)

Garry Rodrigues iyi oyuncu, katkı sağlar ama 3.5 milyon euro fazla para. Podolski, Pato gibi yıldızların 3 milyon euro olduğu piyasada, 26 yaşına kadar vasat takımlarda boy göstermiş Garry için 3.5 milyon fazla. O paraya daha iyi oyuncular bulabilirdik.

Pato 3milyon mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt