Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyi, Ismi olan ... Daha iyi olmasi icin illa ismi olmasina gerek yok dedim bende ;)

Guzel kardesim, yetenekli oyuncu olabilir ama 4.2milyona 23 yasinda hirvat liginden kimsenin tanimadigi bir stoper alacagima, 5-5.5milyona hirvat milli takimin banko stoperi Vida'yi alirim

Bir ornek olarak Vida diyorum yani.

beşiktaş le dalga geçecek tarafımız yok 1.5m edecek kanat oyuncusuna 3.5 veriyoruz

Guzel kardesim, yetenekli oyuncu olabilir ama 4.2milyona 23 yasinda hirvat liginden kimsenin tanimadigi bir stoper alacagima, 5-5.5milyona hirvat milli takimin banko stoperi Vida'yi alirim

Bir ornek olarak Vida diyorum yani.

Adamlar zaten 5 milyon teklif etmisti galiba ( en azindan oyle haberler cikmisti) demekki 5 den cok daha fazla istedilerki geri bunu aldilar... Bu arada Vidanin yasi kac, bilmedigimden soruyorum?

Edit: 27 yasindaymis galiba, yaslida sayilmaz...

Son düzenleme:
Bunlar konya macini bekler skora gore adam alirlar. Yensek ayri yanmesek ayri

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar zaten 5 milyon teklif etmisti galiba ( en azindan oyle haberler cikmisti) demekki 5 den cok daha fazla istedilerki geri bunu aldilar... Bu arada Vidanin yasi kac, bilmedigimden soruyorum?

Edit: 27 yasindaymis galiba, yaslida sayilmaz...

Ertan Süzgün'un aldigi bilgiye gore kiev vida icin 6.5m istiyormus, iyi pazarlik yapip 5.5m civari vida'yi alabilirsin.

27 yasinda evet

Pato gibi futbolcu bize niye gelsin

Adamin amaci la liga'da kendini tekrar kanitlayip daha buyuk takima transfer olmak

Ama 3.5m milyona rodrigues'den daha iyi oyuncu alinabilirdi haklisin

Bize gelsin ya da gelirdi demiyorum zaten. Ama o paraya illa Garry'den 1-2 gömlek daha üstün oyuncular bulabilirdik. Hadi bu Garry 19-20 yaşında olsa geleceğe yatırım derdik ama adam 2-3 sezon sonra 30 yaşa merdiven dayayacak. Utanmadan bi de satabilirsek sonraki satışdan pay vereceğiz. 3.5 milyon euro'ya Brezilya'dan, Arjantin'den çok daha genç, potansiyelli oyuncu alabilirdik.

8272cbde302c91d9400d90c1b25a1911.png

Şimdii Ligin ilk yarısındaki 11'imize bakıyorum genel olarak şu 11'le oynadık

21472.jpg

Yaklaşık 2 yıldır GALATASARAY başkanı olan Dursun Özbek döneminde alınan oyuncularımız
21473.jpg

Sadece bu 3 oyuncu var onlarda zaten olmasada çok birşey değişmez

Yani 2 yıldır Galatasaray başkanısın kaç tane transfer dönemi geçirmişsin 1 tane adam gibi sorunsuz transferin olmaz mı lan takımı taşıyacak bir topçu

Beğenmeyip o kadar dalga geçtiğimiz Babel Garry'den en az 2 tık yukarda bir oyuncu

Şu takıma bir sağ bek alın be kardeşim. Ulan en kötü bölgemiz hatta kötü bile değil rezil,rezalet,sefalet. Sabri gibi torpilli kan emici futbolcu demeye bin şahit bir zerzevat var.

hakan yumuşakkanlı yokken seviyeli tartışmalar oluyor forumda

Rodrigues tamam

Stoper'e Vitor Hugo veya Vida
Alinacak ikinci stoper kiralik gelmeli

Sag bek'e transfer
Orta sahaya transfer

Podolski giderse iyi bir forvet

eksikleri say say bitmez

3.5 bonservis
1.5'tan 3.5 sene = 4.5
ivir zivir yeme icme prim derken 10 milyonu bulur maliyeti

bizden baska talibi de yok elemanin

Bu kadar çok ne yiyor bu arada? Her öğün kuzu çevirme falan mı :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt