Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary transferini eleştiriyoruz ama atladığımız bir nokta var çok önemli..
İlk defa Galatasaray formda bir oyuncu alıyor maç eksiği olmayan takımının dinamosu adeta..
:)
Bu bence olumlu bir yan..
Ayrıca fuleli ve çalım atan kuvvetli olan her adam Türkiye ligini sallar..
Ama öncelik konusuna katılıyorum önce stoper bence..

Simdi su Suriyeli golcunun videolarina baktim da adam paso serbest vurus veya penaltidan gol atiyor... Adam akilli bi videosu yokmu bu elemanin, fikir sahibi olabilecegimiz ?

hakan yumuşakkanlı yokken seviyeli tartışmalar oluyor forumda

Neolmuş la hakana. Şu transfer dönemini Dursun yüzünden sevmez oldum. adam gibi defans alinmali önce ama ahmet çalik denen belinizor döndüren herifi alirlar.

Sezon başi Musa Dembele ne güzel bonservissizdi. Sir Levent Nazifoğlu bonservissiz oyuncu iyi olmuyor dedi. Müzmin sakatlardan hoşlaniyor kendisi

16 golün 9'unu kafa ile yiyen bir takimin önceliği nasil hücum futbolcusu olur lan onu çözemiyorum ben. Tanimadiği menajerlerden oyuncu almiyor bu vizyonsuzlar. ahmet çaliğin neyini izlemişlerde beğenmişler. adam kapali defanstta iş yapiyorsa yapiyor. defans orta sahaya geldimi beli dönmeyen bu çöp geri bile dönemez. Semih ile müthiş 2 li olurlar.

16 golün 9'unu kafa ile yiyen bir takimin önceliği nasil hücum futbolcusu olur lan onu çözemiyorum ben. Tanimadiği menajerlerden oyuncu almiyor bu vizyonsuzlar. ahmet çaliğin neyini izlemişlerde beğenmişler. adam kapali defanstta iş yapiyorsa yapiyor. defans orta sahaya geldimi beli dönmeyen bu çöp geri bile dönemez. Semih ile müthiş 2 li olurlar.

abicim hosgeldın

Bu tür videolarla oyuncular hakkında çok net fikirler söyleyemeyiz.
Fakat sakho belki ağır bir oyuncu izlenimi veriyor ancak geriden oyunu kurma ve futbol bilgisi anlamında gerçekten üst düzey. Bu videoda çok net belli oluyor. Geriden toplara hiç dan dun vurmuyor. Öne doğru atılması gereken yere topu atıyor. Tekniğide iyi. Şu geriden oyunu kurma yeteniğini gördükten sonra chedjunun oyunu geriden kurması iyi söylemleri bana palavra gibi geliyor.

Bu kadar iyi dediğimiz adamın liverpolda oynayamamasıda soru işareti. Acaba çok ağır olduğu için fazlamı hata yapıyor.

Son düzenleme:
Sa. aldık mı Muhammet demir i

tapatalk

Selam olsun her kar tanesi düştüğünde bu maçı hatırlayanlara.Hayırlı nöbetler :D
C1gJifKXcAAK9aG.jpg

Simdi su Suriyeli golcunun videolarina baktim da adam paso serbest vurus veya penaltidan gol atiyor... Adam akilli bi videosu yokmu bu elemanin, fikir sahibi olabilecegimiz ?
Yaw bakmayın o videolara o videolarla guiza barcayla
Burak reale imzalaması lazimdi

tapatalk

----------Muslera
Eboue--Semih-Ujfa-Balta

------------Melo

-----------Selcuk

----Engin-----------Emre

------Elmander-Baros

Son dakika: Kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin yazılı savunmasını verdi.(Ali naci)

Levent Nazifoğlu sever müzmin sakati. Bonservissiz oyuncu sevmiyor sadece. Muhammed hayirli olsun.
Yüzümüz gülmedi aysal dan sonra
Tek çare aysal dir.
Elini bu taşın altına sokmayan Galatasaraylı godomanlara da selam olsun

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt