- 31 Aralık 2015
- 15.683
- 10.335
- 1.688
Yasin Öztekin: Maçı kazanmak için aşırı hırslıydım. Rakip takımda, saha içinde tahrik etti. Hırsımın kurbanı oldum. Hata yaptım,özür dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Affeden şerefsizdir.Son dakika: Kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin yazılı savunmasını verdi.(Ali naci)
aysalida eleştirebilrizde Dursun'un yaninda pirupak kaliyorYüzümüz gülmedi aysal dan sonra
Tek çare aysal dir.
Elini bu taşın altına sokmayan Galatasaraylı godomanlara da selam olsun
tapatalk
Batuhan Karadeniz: Manchester City istedi beni. Bütün herkes fotoğraf çektirdi benimle. Aman dedim İstanbul'u bana
Yönetim para cezasi verdi niye kadro dişi birakiyor. Seneye gönder gitsin. bunlar oyuncu idare etmesini bilmiyor. Satamazsan hiçbir işe yaramaz bu yaptiklriAffeden şerefsizdir.
2 defa kadro dışı kalıp tekrar dönen oyuncu olmuş müdür acaba tarihimizde?
tapatalk
İstanbulu bana verdiler herhaldeIstanbul ne? Anlamadim? Gittigi Istanbul disindaki takimlarda ne yapmis? City malmi bunu isteyecek, alacak? Bizim medyanin halt yemesi, buda inanmis. Duyanda resmi teklif geldide kabul etmedi sanacak
Benim anlamadığım forvet transferi için neden Podolski'nin gitmesini bekliyorlar? Podolski kalsa bile bir santrafora ihtiyacımız var. Çünkü...
1. Podolski santrafor değil. Daha çok ikinci forvet gibi oynuyor.
2. Bazen Podolski, Eren ile aynı anda sahada oluyor, sonradan oyuna girebilecek, girdiğinde katkı sağlayacak bir oyuncu lazım.
3. Hem Podolski, hem Eren sakatlanmaya müsait oyuncular. Şampiyonluk yolunda artık en kritik döneme giriyoruz. Bunlar sakatlansa Berk İsmail, Volkan Pala'yla mı gol atacağız?!
Bir spa merkezinde damardan vitamin terapisi alan Samir Nasri, WADA kurallarına göre suçlu bulunursa 4 yıla kadar men alabilir.

Bence yasin konya macindan sonra tekrar takima doner
Aysal dan sonra tüm gelenler aysalin sol billiru etmez.aysalida eleştirebilrizde Dursun'un yaninda pirupak kaliyor
Şampiyonluğu tek başına getirse cidden istemiyorum.
Şampiyonluğu tek başına getirse cidden istemiyorum.
Yetti la 2 maç oynuyor zam istiyor. Sonra yatıyor 10 hafta. Sonra bi iki maç daha oynayıp sözleşme istiyor.
Resmen sabote etmek takımı bu. Bu şerefsizlerin de kulüpte yeri yok.
tapatalk
Haklisin da, bu yonetim guven vermiyor, zaten kanat oyuncu olarak sadece bruma ve sinan var, rodrigues ile 3, butceyi asmamak icin fazla transfer yapmazlar, ondan dolayi da yasin'i mecburen af etmek zorunda kalacaklar.