Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göksel gümüşdağ: başakşehir olarak etoo'ya talibiz.. antalya'ya resmi teklifimizi yaptık.. her an cevap bekliyoruz..

Başakşehir bu işi biliyor adamlar kafayı koymuş şampiyonluğa

Yönetiminden topçusuna Td'sine kadar bizden çok daha fazla inanmışlar şampiyonluğa

Galatasaray ve Malaga, Kolombiya'lı golcü Preciado için yarış halinde. Türk ekibi transferde öne çıkıyor. [TMW Özel]

Deportivo Cali, A.Nacional ve Alaves'in tekliflerini reddetti. Preciado'nun kulübüyle iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. [Gol Caracol Tv]

Vitor Hugo güzel olur. Sanmıyorum. Garry yerine adam ararız sezon başı.
Sağ bek, Stoper ve Forvet hala lazım.
Gidecekler daha çok.
Hale bak

Reis ucuz etin yahnisi yavan olur diyorlarya aynı o hesap işte Garry'nin pek bir nane yapabileceğini zannetmiyorum ben

sene sonu Garry-Sinan ikilisini elden çıkarmaya uğraşırız bu sefer

poldi giderse hem anderson hem de preciado alınmalı

Fiorentina yaz transfer doneminde hugo icin palmeiras'a 8 milyon euro'luk teklif'te bulunmus. palmeiras kabul etmemis.

Yari yariya olsada en azindan soyle bi 3-4 milyonluk butce acilmistir herhalde...

NOT: Aspor da Yasinin 1 hafta 10 gun icinde affedilir diyorlar :mad:

Edit: Gerci sallayin Galatasarayin kadrosu iyi dediler kapattim :asd:

defansimiz müthiş özellikle. Nazar değer transfer olmasin:D

O kadar mal bi yönetim var ki en fazla bizim ihtiyacımız var golcüye gözünün önünde ki etoyu izliyoruz hangi kulüp alıcak diye

NKGSDVBS
TapaTalK

el alışkanlığı reis işte Koray iyileşirse belki De Jong filan oynar orda

Veya bir stoper kiralanabilir

Çalık oynar :D
Çalık alınmazsa da Semih-Hakan dönüşümlü oynar artık başka stoper alacaklarını sanmıyorum.

Ulan temde 2 saattir yoldayız ben arabayı bıraktım otobüse bindim niye kış lastiği olmadan yola çıkarsınız ki istanbul bitmiş resmen

sent by note 7 #fireinthehole

Kevin Grosskreutz: Bu sene Bundesliga'ya çıkarsak çırılçıplak soyunacağım.

Yalnız bu Andersson'un doğru dürüst youtube videosu da yok. Milli takımada seçilememiş yaş 25. Scout transferinin yanındayız da bu biraz beleşe kaçmak gibi olmuş sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt