Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet almayı düşünmüyorlar heralde

Nazif böyle diyosa Terimle anlaşma haberi doğru demekki.

Levent Nazifoğlu: Garry Rodrigues’i izledim çok iyi.

he tamam ozaman

Levent sende korkma titre bizde taraftar olarak diyoruz ki acaba sen mayisi gorebilecek misin ? Istifa edeceksiniz capsizlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s-a93922f91bd7a5abec3045beae448e2786208095.jpg

Levent Nazifoğlu: "Sabri bizim için çok önemli bir adam. Ben çok memnunum kendisinden."

xd

Bide terimle konuşmadık demiş..
Bari yalan konuşma sen bu özgüveni nerden buldun bi anda uzun vadeli düşünmüyoruz diyosun

NKGSDVBS
TapaTalK

Şampiyonluk yolunda olan takımın hocası hakkında yaptığı açıklamaya bak.

Allahın gereksizi. Of of ne zaman kurtulacağız şu heriflerden.

Bu açıklamayı yaptıysa istifa etsin,resmen bu sezonu çöpe atıyoruz demek.

"RIEKERINK'E KEFİLİM"
Türk futbolu için en önemli eksiklerden biri taktik çalışmalar. Jan Olde Riekerink futbolu çok iyi biliyor. Hocamız, Galatasaray'daki değişimi taraftarlara yansıtacaktır. Taraftarlardan ricam Riekerink'ten şüpheleri olmasın. Ben ona inanıyorum ve kefilim.”

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/levent-nazifoglu-ndan-transferin-ipuclari/32840

Nazifin kefil oldugu S.Aziz 3 mac oynayip sezonu kapatti, rikiyi de 3-5 ay sonra gönderecek :red:

Levent Nazifoğlu: "Hamit ile özel bir anlaşmamız var. Bir başka takıma giderse, oradan aldığı parayı Galatasaray alacak."

Levent Nazifoğlu: "Yolluyoruz, yolluyoruz, yolluyoruz, yolluyoruz ama bitmiyor."

Levent Nazifoğlu: "Konya maçında iki yeni isim göreceğiz. Rodrigues’i izledim çok iyi."

Ahmet Çalik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt