Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eto beşiktaşa gitmek.istediğini belirtmiş hem aspor da hem ntvde hem ligtv de dinledim zorlamı alacağız nereye giderse gitsin ayrıca eto ya o parayı vereceğime patoyu alırdım, daha mantıklı ,6 ay içinde drogba gelse yeterPoldi giderse 10 civarı eto'o yu almayan haindir.
Ulan yuzsuz herif Serdar'i tahmin ettinde ne oldu ?Levent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."
Sen de bunu yedin?Levent Nazifoğlu: "Terör olayları bizi etkiledi. Terör yüzünden Vidal de etkilendi. Gelmeyen böyle çok oyuncu var."
Gelmemesi iyi olmus ozaman, bize de jong gibi cesur oyuncular lazim
Cin ligi başladığı andan itibaren değişti o sistem adamların yıl başlangıcı bizim sene ortası deli gibi para veriyorlarhangi büyük kulüp Kisin kadroyu yenilemeye gitmis bugüne dek. Sampiyonlugu resmen vermek bu.
3-4 transfer yap yeter. Kadroyu sil bastan yapiyoruz resmen
Hakan DelikanliLevent Nazifoğlu: "Cavanda’yı az çok tahmin ediyorduk. Hoca çok istedi. Ben tahmin ediyordum. 6 ay oynamamıştı."
Belki haklı çıkarsın, özellikle savunmaya yardım anlamında ama önemli olan tamam bu adam kim diyebilir ? Sürekli soru işareti, göle maya çalıp duruyoruz, Serdar için ne diyorduk ya sakatlanmazsa Bülent gibi savaşçı olur, Tolga ya tutarsa bi Topal çıkarsa, Carole ya tutarsa Evra olursa, Kolbein Elmander çıkarsa, De Jong Melo gibi yardırırsa ama hep bir soru işareti tutabilir ama hüsranda olabilir, Bakmışız Bruma gibi olmuş, bakmışız Ontivero, soru işaretleriyle nereye kadar ?
Sen de bunu yedin?
Buram buram bahane buram buram yalan kokuyor. Yazın terör yok muydu? Fener ve Beşiktaş nasıl yabancı futbolcu alıp durdular?
Beceremiyorlar ancak bahane üzerine bahane, yalan üzerine yalan. Halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu misali.
Levent Nazifoğlu: "Terör olayları bizi etkiledi. Terör yüzünden Vidal de etkilendi. Gelmeyen böyle çok oyuncu var."
Gelmemesi iyi olmus ozaman, bize de jong gibi cesur oyuncular lazim
Etoo bize de gelir bence ilgilensek düzgün şekilde...Eto beşiktaşa gitmek.istediğini belirtmiş hem aspor da hem ntvde hem ligtv de dinledim zorlamı alacağız nereye giderse gitsin ayrıca eto ya o parayı vereceğime patoyu alırdım, daha mantıklı ,6 ay içinde drogba gelse yeter
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi